یونان؟! فععععک نکنم حسین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یونان؟! فععععک نکنم حسین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به خاطر اینکه یونانی گوش نمیدم نمیتونم قاطع نظر بدم ولی چیزی که پیداست اشباع شدنه ... یعنی اینکه دیگه هیچ صدایی و ملودی جدیدی نمیتونه سورپرایزت کنه ...نقل قول:
سلام به روی ماهت داداش پیمان خودم ...(sm19)(sm127) ما هم دلمون تنگ شده بود ...(sm111)(sm154)(sm156)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نـــــــــــــــــــه (sm77)(sm77)(sm77) درست میبینم ؟(sm77) یعنی بعد پونزده شونزده سال بالاخره یکی از من عذرخواهی کرد ...؟ (sm81) اینقد ...(sm74) (برگرفته از بهترین های سیاوش قمیشی )نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا چیه پیمان جان ...(sm127)منم دلم تنگ شده بود ...(sm19) فراموش کن گذشته ها رو ...(sm46)
ولی جدی میگم تو این همه سال من برای عذرخواهی وسط دعواها نفر اول بودم ...(sm120) اینهمه بیانیه نوشتم پست زدم نقل گرفتم ولی یه نفرم قبول نکرد حداقل یک هزارم درصد دعوا رو گردن بگیره ...(sm120) نامردا 99.9 درصد سهم من حداقل یک هزارم درصد سهم خودتون رو گردن می گرفتید یه جوابی میدادید ...(sm2)(sm2)فرت قهر میکردن و میرفتن ...(sm2)
پیمان جان عزیز خوشحالم هستی پسر خوب دلم واسه اهنگهای یونانی که میذاشتی تنگ شده داداش هرچند منم دیگه حس جدید تو اهنگهای جدید یونانی پیدا نمیکنم
اقا من نمیتونم تشکر کنم نمیتونم ریپلی کنم پیامهاتونو لطفا راهنمایی کنید مشکل از تاپیک هستش یا از اکانت من
احسان من یه مدت نبودم اگر میدونی کی مدیره لطفا بهش بگو اکانت منو بررسی کنه هر از کاهی اینجا با هم باشیم
قربانت عزیز محبت داری حسابی ... از روی بزرگواری این حرف رو میزنی وگرنه من به خاطر بی احترامی هایی که کردم و کدورت هایی که ایجاد شد کلی خجالت زده و شرمنده هستم احسان جان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یک هزارم درصد هم با این حساب من بودم دیگه : دی جای خیلیا خالی شده تو انجمن که البته بیشترش تقصیر رییس سایته که با پشتیبانی ضعیف و نامناسب جدا از دلایل دیگه کم رونق شدن انجمن ها اینجا را به این حال و روز تبدیل کرد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت حسین جان تو هم حسابی محبت داری.. راستش من هنوزم خوشبختانه دارم از کارای یونانی لذت و استفاده میبرم. حالا شروع میکنم اگر پایه باشی و سر بزنی مرتب برای تو و سایر دوستان اگر کسی بازم به سایت سر بزنه آهنگای یونانی و بقیه کشورا را به اشتراک بزارم مثل سابق...نقل قول:
منم همین طور, نمیتونم تشکر کنم ولی با مرورگر فایرفاکس نقل قول کار میکنه حسین... روش دو بار کلیک کننقل قول: