حسین جان لطفا بگو ویدیو بزارم یا صوتی؟ اگر ویدیو میخوای فقط لینک یوتیوب باشه یا آپلودش کنم؟برای آپلود کیفیتش هم بگو 4k یا FHD کافیه؟ مرسی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین جان لطفا بگو ویدیو بزارم یا صوتی؟ اگر ویدیو میخوای فقط لینک یوتیوب باشه یا آپلودش کنم؟برای آپلود کیفیتش هم بگو 4k یا FHD کافیه؟ مرسی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوروس چرا موهاشو رنگ نمیکنه؟! خیلی بد شده قیافه اش با این موها..
آهنگم که ملودیش شبیه بیقرار گروه بویز هست
درست میگم احسان یا نه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید یادم رفت احوال پرسی کنم! خوبی تو حسین؟ سلامتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان خودت خوبی؟ سلامتی؟ بچه هات چطورن؟ بزرگ شدن حسابی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره صوتی بزار تصویری هم یوتوب بزار نمیخوام زیاد اذیت شی برای اپلود اینا البته من اگه خوشم بیاد کفیت اصلی فلک دیزر میگیرم بعدانقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت خوبم تو خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب داد پیمان دمت گرمنقل قول:
به روی چشم.. نه اختیار داری اذیت نمیشم, بازم هرجور صلاح میدونی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم کاترینا لیولیو رو فکر کنم نشنیدی...خیلی از لحاظ آهنگسازی و تنظیم قوی بود حتی از آلبوم نیکوس ورتیس هم بهتر بود از نظر من
آلبوم ورتیس رو که گوش کردی حتما؟
خواهش میکنم ..نقل قول:
سلامت باشی مرسی منم فعلا خوبم میگذرونم دیگه ....نقل قول: