دوباره واسه دیدن تو بیقراره دلی که...
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره واسه دیدن تو بیقراره دلی که...
سهند جان چجوری از اون تاپیک میاری تو این تاپیک جواب میدی (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm56)
هیچ کاری نداره فقط از اون جا کپی کردم اینجا
خب منم کپی میکنم جواب نمیده که حتی به مخاطبت اون مخاطب مهمه که چجوریه متنو کپی کنی مخاطبو نمیرسونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسکن قوی بخور ...نقل قول:
خوبه نگفتی دو دستی بزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من اینو کپی می کنم یجا دیگه.یه انتر میزنم میاد پایین جواب میدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]