اینجوری که من ضرر کردم رفتم شبانه رو پیش پرداخت کردم حالا تا سال بعد اعتبار زمانی دارم فقط باس حجم بگیرم خب اگر شبانه میدن هم سرویس جدید میگرفتم هم شبانه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجوری که من ضرر کردم رفتم شبانه رو پیش پرداخت کردم حالا تا سال بعد اعتبار زمانی دارم فقط باس حجم بگیرم خب اگر شبانه میدن هم سرویس جدید میگرفتم هم شبانه
آرزو به دل موندیم الی یه بار فقط یه بار تو طول روز از این 3 تا چیزی نگه ( ویندوز، نت، شیائومی)
چش نزنم ماله من همچنان پرقدرته پیش میبره(sm59)
خاک بر سر msi
(sm19) اگه هدفون یا هندزفری خوب داشته باشی لذت آلبوم چند برابر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین اسپیکرا لذتش رو خواهیم برد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کانال 17 هزارتایی باید بره تو کانال 4هزارتایی... چرا ماستارو میریزین تو قیمه ها(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کوتینیو رو فروخته بودین الان میتونستی یه هدفون خوب بخری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان... کسی میدونه آهنگ unutma ki dünya fani از خانم معزز ارسوی داخل کدوم آلبومش هست؟
این رسول گاو نیگاه جان من تو این بی اعصابی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دیوسی مثه تو من از صب دارم اینجا واس کی واس عمم صوبت میکونم دیوس ..
وای اعصابمو به گا داده این نت فوکی هیچ گوهه نمیشه خورد ..
الان میری ادرس ای پی مودم سرعتو چن زده چن مگ ست شده
سینجول اینقد زر میزنی باورت میشه یه پستتم به درد ادم نمیخوره از حسن یاد بگیر
هیییی ..
گی نخور باونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم با اسپیکر 200 سال پیش گوش بدم کوتی رو نفروشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
(sm50)
(sm120)
(sm2)
پول کوتی + هدفون خوب + اردا , گومز هم اشانتیون , خودمم به عنوان دستیار میشینم رو نیمکتتون ...نقل قول:
دیگه واقعا چی میخواید (sm172)
خدا وکیلی اردا و گومز رو باید دستی بدین ببرن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 2مگ گرفتم سرعت دانلودم حدود 256 شدهنقل قول:
شبانه نگرفتم چون تا آخر این ماه بسته همراه اول رو دارم
این جدول خوبیش اینه گیگ ها رو بر اساس نرخ خارجی مقایسه کرده و گمراه کننده نیس
ریست شدیم به سال اولی که adsl گرفتیم (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2048 تقسیم بر 8 میشه 256 ..
بدبخت شدیم که
عجب قولی داده (sm120) پس 2 ماه کار جهادی در پیشه آماده باشید (sm2)
مرجع تقلید شیعیان آیتالله جعفر سبحانی ؛ فضای مجازی را بلای جان جوانان دانست و گفت: آنچه به جایی نرسد فریاد است، هرچه داد میزنیم پیرامون فضای مجازی فایده ندارد، قول دادند که شش ماهه درست میکنیم(sm120)
@ یکی از بچه های همینجا که تو کار توالت بود (sm2)
ده و نه و هشت و هفت و شیش با پنج تا میشه یازده تا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد مبصر پنج ساله کلاس افتادم (sm2)
its christmas time for everyone (sm74)(sm19)
انقد اعصابم خرابه حال یونی رو هم ندارم ..
صبح دل انگیز همه بخیر.