مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه آذربایجانی و یونانی بیشتر بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ... منم خب تا حدودی همین طوری ام. زبان تلخ داشتن را مامانم هم همیشه به من میگه!نقل قول:
اون که آره بیشتر انجمن ها یا از بین رفتن و تعطیل شدن یا خلوتن ولی اینجا پرنده پر نمیزنه دیگه... انجمن شلوغ فقط بازی سنتر, بری ببینی اصن تعجب میکنی!
تمنا میکنم عزیز. حقیقت من مدتها بود که کم تحمل شده بودم و سر هر موضوع کم اهمیتی چه تو خونه چه تو محیط مجازی مثل باران از کوره در میرفتم. الان که فکر میکنم میبینم رفتارام واقعا خجالت آور و نادرست بوده... آدم وقتی زمان میگذره متوجه اشتباهات گذشته اش میشه..نقل قول:
صداشم آخه یک جوری شده فکر کنم همین آهنگ هم از نرم افزار تقویت صدا استفاده کرده باشهنقل قول:
لس آنجلس که تعطیله رسما.. فقط پارسال یه مهرشاد آلبوم داد و تموم شد رفت... به قول تو دیگه تک آهنگم دیگه حاضر نیستن بیرون بدن آلبوم که پیشکش
زنده باشی... به به, به سلامتی .. خدا حفظش کنهنقل قول:
اسنک مسنک!! خخخخ! محسن هم یک کار برای ایران خونده بود؟ اونو میگی درسته؟نقل قول:
نقل قول:
از بحث آهنگ که بگذریم چون زیاد میشه راجع بهش صحبت کرد اما ویدیو خیلی چرت بود! از الکس فرا بعید بود این ویدیو فوق العاده ضعیف با یک پلات محدود را بسازه
تو داخلی ها فرزاد فرزین و تو خارجی ها قبلا برونو مارس شبیه اش را ساخته بودن
نه میدونستم احتمال خیلی خیلی زیاد شنیده باشی! به نظرت چطوری بود ؟ تراک های جدیدش که کم بود بیشتر یک مجموعه گرد آوری شده از تک آهنگ های سالهای اخیر بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما داداش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]