ماشالله اخویِ آتش به اختیار(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشالله اخویِ آتش به اختیار(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلاح - مانه(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی تا 2 نصفه شب تونست لینک 4کی دانکرکو برام پیدا کنه یه بسته 2 ساعته 40 گیگی ایرانسل میخرم براش(sm2)
(sm2)
2 فیلم درجه یکی دیگه هم وب دی ال اومده که تحت تاثیر دانکرک قرار گرفتن ولی فیلمای درجه یکی هستن یکی mother جنیفر لاورنس یکی هم stronger با بازی جیک جینهال جون
اینقدر بدم میاد از این کارگردان لاشخورا.یه جاکشی تا دیده نولان داره دانکرک میسازه و اسم وقایع دانکرک اومده بالا زارتی فیلم عملیات دانکرک ساخته از کاورشم معلومه چقدر کــــیریه
(sm19) جفتشون عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر عاشق رابی فاولر و مایکل اوون بودم عشقه لیورپول(sm19)
الانم بخاطر مورینیو میگم منچستر چون مستر اسپشیال هر جا بره طرفدارشم(sm70)
این کادر خیلی پرانتقاد ظاهر شده.. کلا مثکه راضی کننده نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm208)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم واسه فاولر و اوون و مک منمان عاشق لیورپول شدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اوون بعد منچستر برام مرد(sm2)
من عاشق اوون و رونالدو برزیلی بودم.. هرجا میرفتن طرفدار اون تیم میشدم بعدِ لیورپول(sm120)
مادر رو نوشتم کادر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت بخون یکم تو سایتا.. کلا مثکه خوب نبوده.. از ارنوفسکی انتظارات خیلی بیشتر بود مثکه..حالا اگه دیدی خوب بود بگو منم ببینم
فعلا که فکر نکنم زیرنویسم داشته باشه ولی امشب با دانکرک و اون استرانگر میگیرمشنقل قول:
فیلم درست حسابی دیدی به منم بگو... این استرانگر زده درام - بیو... حال نمیکنمنقل قول:
ی چیزی دیدی رازالود- هیجانی بود بهم بگو
هیجانی این فیلم اکشن شخمیا رو نمیگم(sm2)
hangmanنقل قول:
چجور تو 4 روز 100 هزار تومن میره رو سکهنقل قول:
چجور تو 4 رو 100 تومن میره رو دلار
خوبه؟
پوسترش خیلی شخمی بود.(sm2)یعنی خوبه؟نقل قول:
همه فیلم جدیدا 4کی ازشون هست دانکرکم فوقش تا یه هفته دیگه میاد ولی امشب موخواااااااااااااااااااام (sm81)
فیلمای 4کی اگه 264 باشن معمولا حجمشون میشه 12-13 گیگ
اگه 265 باشه حجمشون میشه حدودا 5-6 گیگ
حالا یه جوخه خودکشی دیدم با اینکه 265 ـه بی پدر 62 گیگه ابلفضلللللللللللللللللللل لللللللللللللللل(sm2)(sm2)(sm2)(sm 2)
خار و مادره بیت ریته
حسین hangman رو نبین ، خیلی مسخره و قابل پیش بینی پیش میره فیلم ..
همونجور که امام فرمود ما در دهان امریکا میزنیم ماهم میگیم ما در دهانه شیلترچی میزنیم(sm59)
متوسط.ولی خب انتظار فیلمنامه در حد سون نداشته باشنقل قول:
میگم دلم نمیکشید برم بگیرمش.. از چند شب پیش دیدم خواستم برا الپاچینو برم بگیرم ولی هرکاری کردم دلم نیومد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرنجر اومده ؟
لینک بدید ...
(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به ،
کارِ آرونفسکی هم اومده ...
خره استرانگر نه استرنجر
من ار همون 5 دقیقه اول فیلم کل فیلم رو تا آخر درست حدس زده بودم (sm120)نقل قول:
من ، دیپلمی دارم ،نقل قول:
با بدبختی گرفتمش ...
اندک جانی ، جسم علیلی و ...
اشترم چرا اسکرین پاک میکنی میخواستم اتش به اختیار عمل کنم ای بابا(sm2)(sm2)
اگه الان میخوای دانلود کنی تورنتشو برات لیچ کنم لینک بدمت چون نمیدونم لینک تا کی کار میده
میلاد این مادر رو خیلی ریدن بهش
ببینین چجوریه به منم خبر بدین(sm120)
Kingsman بگیر ، حداقل سرگرم کننده استنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
شب میگیرم فیلم هارونقل قول:
اتفاقا کینگزمن نسبت به قسمت اولش مستراح کامل بود.کارگردان کونکش سرجمع 5 دقیقه به چنینگ بازی نداد
دیشب زدم تو گوشش... چون یکشم ندیده بودم اونم گرفتمنقل قول:
اتفاقایی که توی فیلم میوفته تا حدودی واسه یه بارم که شده ارزش دیده شدن رو دارننقل قول:
دوستان همونطور که الان میزگرد هالیوود داریم از ساعت 3 نیمه شب میزگرد برازرز با حضور خاله های جدید برگزار میشود(sm2)
اون نبرد اخره فیلم که به اصطلاح باس فایتم بهش میگن اینقدر مسخره و جوک بود که ناموسا فکر کردم دارم فیلم نوجوانان میبینم(sm2)نقل قول:
کلا به کارای ارونفسکی زیاد نظر مثبتی نشون نمیدننقل قول:
ولی کار بد نمیسازه ...