بسته بندی خیلی شکیل داره کاورای بیشتر دفترچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بسته بندی خیلی شکیل داره کاورای بیشتر دفترچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام سه شنبه 8 مهر 1393 - 10:48:53 10 0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم فیلا با اندیمشک مشکل داره نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟(sm2)
امیر بمیر (sm102)
شلدون رو به روز سیاه نشوند(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو بقیه که دی جی پک ندارن فقط ژاکت و یه شاخه دارن..حریصم پک شیشه ایش بالاترین پکِشِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
حالا بشينيد هي جومونگ و سوسانو ببينيد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن وقتی دو تا سیزده داره یکیش مقوایی اون یکی زده بزودی یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش پرچم هم پک میادش
من از ژاکت اورجینال دارمنقل قول:
گرون میدن دیوثا
من تو تهران حداقل 3 جا رو میشناسم که اورجینال همه خواننده ها رو دارن
نداشته باشه هم سفارش میدی فرداش برات میاره
تازه آخرین باری هم که خرید کردم از رو جلد هم ارزون تر حساب کرد