بنده به عنوان یکی از هوادارن و گوش دهنده های قدیمی پازل بند(پازل بند گوش میدادیم وقتی مد نبود) باید بگم که جدیدا و مخصوصا کاراشون با این هیراده کاملا ررررررررررررررررررررریدما نه
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده به عنوان یکی از هوادارن و گوش دهنده های قدیمی پازل بند(پازل بند گوش میدادیم وقتی مد نبود) باید بگم که جدیدا و مخصوصا کاراشون با این هیراده کاملا ررررررررررررررررررررریدما نه
ایشالله خدا شفاش بده دیوث میری مراقب باشی یا موزیک گوش بدی(sm2)
از وقتی افتادن رو خط کنسرت دیگه شورشو درآوردن ، این کارِ آخرشون دقیقا زدن قاشق به قابلمه بود و بس ...
این جا تو بیمارستانا شب ساعت 2 به بعد علاوه بر مریض ها توی بخش ، پرستارا هم خواب تشریف دارن ، دکترای دهن سرویس تموم تلاششون رو میکنن که خواب راحتی داشته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش بس ،
بهروز پایگان ((sm127)) ...
اوفففففففف مث فیلم مدل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قتل جان لنون ،
راه فرار نیست ... (sm50)
این دیوث نگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا داره شیاموی تبلیغ میکنه یا ویندوز 10 یا پوشاک یا تو کار ای اسی پی هاست(sm2)
شاتل هم شبانه داره هم شاتل لندش برگشته
فن اوا شبانه داره
پارس عنلاین شبانه داره
پیشگامان شبانه داره
فقط این مخابرات بی ناموس شبانه نذاشته فعلا
حروم زاده اینهمه درامد داره بازم چس خور بازی درمیاره البته من خداروشکر تا اسفند سرویس دارم شبانه دار
خوشبختانه سرویس مخابرات من رایگان داره از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر ...
خود به خود هم تمدید میشه ...
اسیا تک چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب میخوام بانو Siri رو خدمت عزیزان معرفی کنم ...
خب اقا شاتل سرویس جدید معرفی کرد تا 16 مگ بازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم همه چی از اول اشتباه بود ،
وجودت برام مثل خواب بود ،
بیدارم نکن ... (sm50)
نه دیگه تمدید بی تمدید دیگه نمیشه تمدید کرد.منم میتونستم سرویس الانم رو 1 ساله تمدید کنم ولی دیدم فایده نداره بالاخره باید رو سرویسای جدید سوییچ کنم مثلا فن اوا 8 مگ با 112 گیگ بین الملل و شبانه دار میشه ماهی 50 چوخ که عالیه.اگه تا اسفند مخابرات حرومی درستش نکنه میرم فن اوا
فنچول هم یه کـــیره اساسی خورد چون شاتل مثل اینه که یه سرویس گذاشته 512 تا 16 مگ با 4 گیگ خارجی و داخلی نامحدود ماهی 10 تومن.اگه این سرویسو میگرفت سرعتش بهتر میشد ولی الان باید بشینه با همون 256 کیلوبایتش دانلود کنه(sm2)
اسیاتک که حروم لقمه ترین و بی ناموس ترین شرکته شبانه تعطیلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیه مخابرات اینه که سرویس های قبلیش رو غیرفعال نمیکنه هیچوقت
(sm2)خوب که به این سرویس جدید دقت میکنم همون سرویس قبلیه که داشتیم (sm30)یعنی رسمن شاتل دور زد طرح جدیدو
میبینم روزی رو که همه مون داریم تو خبرگزاری فارس تو قسمت هنریش کامنت میزاریم ، البته بعد از تایید ناظر کامنت مون زده میشه ...
خسته شدم ... (sm81)
خوبی چیه دیوث قانونه نمیشه دیگه سرویسای قدیم رو ارائه بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو بیدار نکن از این رویا ،
نمیخوام ببینم حقیقته دنیا ... (sm50)
نه دیگه مخابرات کلا سیستمش با همه فرق داره ، یه جورایی هر کاری که دوست داره انجام میده ، الان اگه بخوای بری از مخابرات سرویس بگیری دیگه کلا رایگان نداره ، ولی اونایی که از قبل ساعت رایگان داشتن کماکان پابرجا میمونه براشون تا وقتی که خودشون بخوان تخلیه کنننقل قول:
عشق را ای کاش ،
زبان سخن بود ... (sm172)
همین یه کار حضرت استاد رضا یزدانی واسه ده ساله موسیقی ایران بسه ...
دكتر شكورى راد در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه شهيد بهشتى:
روحانى كانديداى مطلوب ما نبود، كانديداى اصلى ما در حصر است،كانديداى ما ممنوع التصوير است ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
مهدیار آقاجانی ...
مرتیکه از زمین و زمان فیلم داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این سرویس 10 تومنیه از همون موقع بود خار این کارو فوکیدم من شه میدونستم آخه ..
به تخم چپم فردا میرم عوض میکنم سینجول دووم نمیاره اینجور .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم از پیاده روی شبانه تو فرودگاه امام رسیده به نشستن درس ژولوس میرسه بعله اینه ..
الی مثه اینکه یادت رفته سینجول 2 تا خط داره ..
بعله الان دومی رو فعال موکونوم .. :l
تا کیونتون بسوزه وارد اکانت شدم خودش اومد .. :l
فقط یه مشکلی هست باید ببینم این سرویس شبانه داره یا نه ..
4k (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بابا فهمیدیم تو رفتی ژولو راننده فک کردی خیلی زرنگی کامنت انقئلتی مدی واس من دیوس ..
یه دونه 4 گیگی داره 12 گیگی و 24 گیگی و 48 گیگی هم داره ..
4 قیمتش مناسبتره با شبانه رایگان 20 تومن داخلی هم که نامحدود خوبه همین ..
الی نظری نداری بوگو زدما ..