فوج فوج میشه گروه گروه فوج ماهی هم احتمالا گروه ماهی ها میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فوج فوج میشه گروه گروه فوج ماهی هم احتمالا گروه ماهی ها میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دفه اول شنیدم همین معنیو تو ذهنم اوردم بتونم تصویر سازی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم " تو در مسافت بارانی " خیلی خوبه گیر الکی ندین دیگه جون من (sm81)
خداییش مخم گوزید از دست این البوم
بعد نیلوفر البوم محسن اینقد سنگین نشده بود
پس میشه حرکت موج دار گروهی ماهی ها
گفتم به اونی که اینا رو تایپ کرده بود مسافت بارونی رو درست کرد تنظیم کنندشونقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعد 40 سالگی محسنه خدا کنه حتما البوم بده خیلی مهمه
چاوشی (نقل به مضمون ) : دوس دارم از این بالا (نقطه عطف زندگانی) 40 سالگی به همه چیز بنگرم خوب بنگرم چه راهی امده ام کجا ایستاده ام کجا میخواهم بروم صبور شده ام بیش از گذشته
(sm2)چقد بد میگه مثل گاو