تو کجا اینجا کجا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کجا اینجا کجا؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل الخطاب (sm120)نقل قول:
مجتبی مگه امروز و فردا امتحان نداره؟ چرا دیشب تا دیروقت اینجا بوده؟ (sm142)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی بیا ببین سر اشتباه تو چه خونریزی شد کف تالار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکار فقط از دست مهندس احسان1361 برمیومد که ایشونم رفته پی زندگیش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی رو دست احسان1361 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشاره به امتحانات بچه ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گـــــــــــلبم (sm74)(sm74)(sm74)نقل قول:
18 شدم (sm2) 2تا اشتباه گفتم فقط...(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه 20 طبیعی باشه اوووووووووف (sm74)(sm81)(sm178)(sm59)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
آقایی پوریا جونم (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری رفیق (sm127)
اول تکلیف رو مشخص کن دوم کـــ.ونی بودی یا سوم؟ آخه بردنتون با اون سن کارخونه که چی بشه ، جز اینکه ببرن پشت کارخونه رو بهت نشون بدن چیزی به ذهنم نمیرسه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کم پیدا شدی میلاد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو داشتم بصورت منطقی ازت رفع اتهام میکردم ، اصن خوبیم نیومده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها جميعا خسته نباشين با اين تاپيك فعال و باحال
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بری تونم وا بدن ...(sm70)
17 شدم (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنتی من 12 شدم ، ناپلئونی از حیثیت مردونم دفاع کردم (sm70)
فدا ، مرسی انرژی رسانی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا یکی بیاد کلاس خصوصی بزاره به من یاد بده ، 12 هم شد نمره من آوردم ، پلیز هلپ می (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیساها و کنیسه ها و مسجدها را چنان بنا میکنند
که قامتشان تا به آسمان بالا میرود
آسمان
با تعجب به این همه عشق مینگرد
به این همه عشقِ سنگی.
- رزه آوسلندر
اردو بود مثلا...(sm70)نقل قول:
خوبی؟ (sm19) نیستی بی معرفت یه سری به ما بزن (sm70)
سلام مینا خانومِ غایب از تشکر ها (sm70) تغییر چهره دادی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت کارخانه هم عالمی دارد ... (sm2)نقل قول:
فدا ، کم بد نیستم ، من کجا نیستم تو نیستی دیگه ، ندیدی اینگونه بی تو چگونه بیادت بودم؟
دزیره ای دوست داریم (sm70)نقل قول:
وااای به بابام میگم امروز چندمه؟
میگه 16 zhovan؟؟؟
گفتم تو از کجا میدونی؟؟؟
گفت اخه امروز دادگاه فاطما گل!!!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا سوبرا کـــــــــــــامل واست توضیح میدم... تضمینی 18 میاری... اون 2تا هم که من اشتباه زدم توی تله آموزشی افتادم لامصبا خیلی گمراه کننده بودن (sm2)نقل قول:
نیگا زن خوب چیکار میکنه ، منم پشتم ایرنا شایکو داشتم از این بیشتر موفق میشدم (sm70)نقل قول:
خواهش کن تا بیام (sm70)نقل قول:
بی شوخی همه قسمتا رو بازدید رفتیم بجز پفک (sm138) میگفتن پفک رو نمیشه... اونجا بود که فهمیدم پفک چیز آشغالیِ (sm138)نقل قول:
(sm127) اونگونه هم یادواره؟ (sm142)
آری یادآوره (sm127)نقل قول:
دخترای...
دهه ۵٠ مامان من کلاس فوق العاده دارم دیرتر میام...(ߘʩ
دهه ۶٠ مامان من با دوستام قرار دارم دیر میام...(ߘé
دهه ٧٠ مامان من با دوست پسرم قرار دارم دیر میام...
دهه ٨٠ مامان من میرم خونه دوست پسرم شب نمیام...
دهه ٩٠ مامان شب خونه نمونید دوست پسرم میاد پیشم...
خدا بخیر کنه
۱۴۰۰-
مامان اگه امشب دوست پسرت نمیاد من به دوست پسرم بگم بیاد؟!
کت شلوار اینو تورو خدا :|
یارو ﻣﯿﺮﻩ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ
ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺑﻬﺶ ﻛﺮﻓﺲ ﻣﯿﺪﻥ
ﺷﺎﻡ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ
ﻓﺮﺩﺍﺵ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻫﻢ
ﺑﻬﺶ ﻧﻮﻥ ﻭ ﺳﺒﺰﻯ ﻣﯿﺪﻥ !!
ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﺎﻫﺎﺭ ﭼﯿﺰﻯ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻜﻨﯿﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﺮﻡ،ﻣﯿﭽﺮﻡ :|
دقت کردین زن و شوهرا وقتى با هم خوبن به هم ميگن:
دیونه
غلط کردی
بیشور
خل و چل
حالا وقتى با هم بد میشن :