اههه تفففف ساعت 8 رفتن وگرنه همون سرویس رو تغییر میدادن ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اههه تفففف ساعت 8 رفتن وگرنه همون سرویس رو تغییر میدادن ..
فوووووووووککککککککککککککک کککککککککک ..
فردام که تعطیله گوهههههه تو این شانس ..
بیشین دانکرک 8 گیگی دانلود کن تا پسفردا تموم میشه(sm2)
درکه دادم 22 تومن دیگه برا اون خط رفت ..
کونکش اسمشو بنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بشین روش بچه جون من زندگیم با نته مگه میشه شینین شیزی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینم از این .. :l
الی اون خطو گذاشتم برا خانواده استفاده کونن با وای فای .. :l
جمله آخرم اینه وزیر تو هو هف فوکتو فوکیدم .. !!!!
50 تومن کردی تو پاچمون این ماه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش معلومه دیگه ..
من معمولا بعد از این میگم چه میکنه صفا فک کونم این سری یادم رف .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 گیگ و 200؟ والا من میخواستم پـــورنم دانلود کنم اینقدر بی کیفیتی دانلود نمیکردم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا پـــورن نه فوکشن بعدم من جوش و خروشم بالاس مگه توام بعدم اون دانکرک نبود من 4k میگیرم .. !!!!
کلا چند روز پیش تمام فیلمهای نولان 4k اومد بیرون برای اولین بار ..
اینم تریلرش ..
خوشم میاد سیاوش همون آهنگی که دوس دارمو ویدئو کرد .. ;l
اره این کالکشن رو دیدم ولی امروز همه جارو گشتم فورکی نبود فکرم نکنم تا یه هفته پیدا بشه کسمم خل نیست حالا که فیلم داغه نبینم.فولشو میگیرم بعدها هم فورکی میگیرم یه نگاهی میکنم
جایی سراغ داری london spy رو گذاشته باشه 1080؟ نمیخوام واسه یه سریال اکانت ای مووی بخرم
ها!?؟!
تورنت هس اونو باس بگردم حال ندارم ..
همیجا بیگی 720 همش هه زر اضافی هم نزن ..
مازندران هم امرو زلزله اومد ..
عجب دیوثیه رفته گوگل سرچ کرده خودم قبلا کردم اینا کیفیتش
بیا برو گم شو 720 میگه فلانه ..
من اینجا لپ تاپ 4k دارم مانیتور باید 4k باشه دید الکی که نیس ..
تازه اونم تو لپ تاپ نمیچسبه ..
گلابی کلاس لب تاب فورکی نیا جلو من که اس یو اچ دی سامسونگ دارم(sm2)
یه اکانت ای مووی میخرم هیچ سایتی ارشیو سریالشو نداره
مسگر زاده(sm120)
گاوه دیگه فحش میدی از دیالوگ های من استفاده کـون لاشی ..
چه حالی میده این سرعت داشتم دق میکردم کم کم .. :l
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) خب من هی میام درست صحبت کنم عفت کلام رو نگه دارم ولی خودت که میدونی این سینجول چه گاویه حرص ادمو درمیاره کنترلمو از دست میدم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکای دانلود سریال rizzoli and isles ، لطفا ...
ای ر یدمبه صداسیما اشغالا بارسا رو نشون نمیدن من گزارش فارسی میخوام(sm81)
سه تا فیلم خوب اومد ، شب تولد پیغمبر ...
ایمان بیاورید ...
اینا همش نشونه ست ...
اول دانکریک رو میبینم بعد مادر بعد کار جیک جیلنهام ...
عسلام واقعی این است و بس ...
واقعا گزارش فارسی میخوای اونم از این گزارشگرها ، از جلو چشام دور باش ... (sm2)نقل قول: