نه امشب اصلا حال فوتبال دیدن ندارم میخوام فقط بشنوم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه امشب اصلا حال فوتبال دیدن ندارم میخوام فقط بشنوم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا صدای خیابانی رو گوش کن ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا از تاینی روزی روزگاری امریکا رو دانلود کرده بودم کارگردان ادیشن یه 3-4 ساعتی بود پاکش کردم الان هیچ سایتی اونو نذاشته
البته به مغزمم شک کردم که همین فیلم بود یا یه فیلم شبیهش
اره همین امریکا بود موزیکشو انیو موره یا همچین کسی زده؟ فکر کنم
چهارساعت و یازده دقیقه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته قدیم دیدمشا ولی با 80% سانسور از رسانه میلی
هاهاهاها زدم ایو اسپورت بارسا رو نشون میده از همون شبکه کارتیا کش میرن گزارششم خوبه خداییشنقل قول:
نسبت به اینترنتی بودنش بد نیست کیفیتش
این 1080 کار نمیکنه از تاینی فکر کنم گانول گرفته بودم باید بگردم همون گانولو پیدا کنم
ای بابا 3 تا گادفادرا هم قبلا گرفتم دوباره بشینم ببینم اونام ندیدم پس چه غلطی میکنم من(sm2)
یه سایت به روز و خوب واسه دانلود فیلم بگید !
(sm128)
میلک خور این یون که خرابه 1080 باز نمیشه
امروز اینقدر تو گوگل واسه دانکرک و این سریالا سرچ کردم فکر کنم فقط خوده گوگل یه 2 گیگ ترافیکمو خورد ای بابا(sm2)
اره فیتیله
امشب دعای جوشن کبیر خاله داریم برادرهای اهل دل و ایمان و شب زنده دار حتما تشریف بیارن(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا دعا تموم شد برین بخوابین
احتیاجی به موسسه گالوپ نبود
خودمون میدونیم خل و چل ترین مردم جهانیم(sm2)
رسول رید به خودش(sm2)
دانکرک !!!! مو دارو میوم(sm59)
واقعا ادم جیگرش حال میاد وقتی 20 گیگ دانلود میکنه فقط با 900 تومن(sm2)
با خودم قرار گذاشتم تا فردا که میخوام فیلمو ببینم اصلا پلی نکنم حتی 1 ثانیه
هی گوه خوری هی گوه خوری ..
Kickboxer Retaliation 2017
این جدیده ای جووونم چه خاطراتی داشتم با این .. (sm74)
زندوکیلی دوباره پلی ..
فوکی واس آهنگ تیتر میزنی درس بزن دیگه الان این آهنگ ها رو باس بزنی دلنشین ..
سینجول برای این سرویس جدیده اپلود چقد ست شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یه مشت دیوانه روانی دور هم ....
اشترم هر دو تا ویدیو خواجه و قمیشی زدی صدا با تصویر هماهنگی نداره
(sm25)نقل قول:
جفتش 720
خواجه رو من از رادیو دیدم صدا هماهنگه کار ندارم لایو هس یا نه
بهداد واقعا خطا میکنه یا کرم میریزن هیات ژوری؟
:|
کسی نمیدونه بدون تعصب ؟؟
دانکرک اصلا خوب نبود ! بعید بود از نولان همچین فیلمی (sm9)
الی قیمتا چی میگه (sm2) میشه باه این قیمتا یه لپتاپ گرفت
یعنی گند زد مایکروسافت با این طرحش
اینا چیه سینجول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروژه س دیگه شی شیه ..
الان دیجی کالا رفته سمت php که سایتشو از asp در بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تو رفتی سراغ asp ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو روتو کم کـون این بحثا تکراریه اونایی که همچین صوبتایی میکردن رو شستم پهن کردم ..