درسته ما را تحویل نمگیرن عاقبت شده این(sm74)نابود شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته ما را تحویل نمگیرن عاقبت شده این(sm74)نابود شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید یکی از دوستان واقعیت گفت...
اینجا حرفه ای با حرفه ای و فوق حرفه ای - فعال و نیمه فعال - اکیپ نباید درست کنید فقط این گروه
به نظرم باید خاکی باشید. غرور خوب نیست. من دکترا هم داشته باشم باید با پایین تر از خودمم ارتباط داشته باشم
منم فهمیدم اینجا چرا اینجوریه . فرق میزارند ولی من اهمیت ندادم. مهم نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در سال تاریخ عضویت2011 تو موزیک باران بودم.نقل قول:
اما... ادامه داره
من با دوست خوبم میثم مولای باهم اومدیم
سهيل كيه؟(sm120)نقل قول:
درسته من خودمم از قبل این سایت شناخت داشتم ولی فعالیت نداشتم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید یکی 10 سال میشناسه ولی فعال نبوده . دلیل نمیشه بگیم این تازه وارد...
بستگی به ادمش داره . هرچه ارتباط بیشتر ادم موفق تر. و اجتماعی تر.
شاید همون ادمی که فکرشو بکنی از تو پایین تره کار بزرگی انجام بده . شاید فهم و درک بیشتری نسبت به تو داشته باشه
به درجه و مقام نیست به عقل و شعور طرف باید نگاه کرد
سهیل سیکس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.همون که تاپیک بروبکس راه انداخت
نقل قول:
آها شناخته شده هستن برامون(sm120)
صادق تو بچه کجایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استان بوشهر(sm174)نقل قول: