(sm19) فقط همراه اول (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19) فقط همراه اول (sm120)
آره همین طرحی که گذاشتن تا 16 مگ .. ممکنه گیر بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش 50 گیگ گذاشت 40 درصد تخفیف بود یا 30 درصد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی من موشکلم اینه الان ماهی 4 گیگ ترافیک بیشتر نی ..
اون به درد نمیخورد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) هیچی بابا ولش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه دیگه ! الان همینی که داریم همینجوری بود سه ماه 9 گیگ ! ولی موشکلی ندارم چون همش شبانه میزنم تو گوششنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آخرین حرفم با تو ..
تموم اونایی که php کار بودن هرشی میشد میگفتن آی فلان ما اوپن سورسیم و شما همه جا پولی هستینو فلان ..
الان جدیدا نمیدونم چرا کم آوردن هی میگن لنگش کـون ..
گو خوردن من اینقد پیام دادن این مدت که نگو باس صدای مظلومان باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من حشرم بالاس جوشش بالاس میفهمی ..
آره حیف که نیستی
ولی تنهایی بهتره
حیف که نیستی ولی
بد و خوب و میگذره
حیف که نیستی
همین الکل م می پره
حیف مث یاد تو از سرم
(sm50)
(sm2)یه دفه پیام دادم گفتم سینجول و حسن گفتن سرعتشون اومده پایون یارو ورداشته ضرب و تقسیم نوشته واس من 256/8 نمیدونم چی چی گفتم مرتیکه من خودم مهندسم این زرت و پرتا چیه گفت اقا ببخشید نمیدونستم (sm120)
سرکه بریزنقل قول:
خا..
یه عکس ندادی ار ای پی یادت باشه
کوجاش میشه نمیدونم دقیقا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلودت 11 مگه اپلودت یک مگ
سینجول الان سرعتت پایین اومده یا بیشتر وقتا اینجوره
(sm118)فردا قسمت سوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت خوبه که مثه قبله آپلود بیشتر شده بین 100 تا 130 هم رف ..
دانلود هم همون نزدیک 2 ..
موزنم بدجور درگیر اینستا شده .
سینجول asp چیه ؟
بیکاره این روزا آلبوم رو کامل کرده دیگهنقل قول:
نقل قول:
بیت و بایت الی ... (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنو بلد نیستی تلفظش کنی بعد انتظار داری چه چیزی از جیب من دراد ..
مثه این میمونه بگیم ام وی سی بعد بگن کدومش اونیکه که تو Microstft Asp.Net MVC هست رو میگی یا اونیکه تو PHP هست ..
بعله اول یاد بگیر asp نه Microsoft Asp.Net ..
مجتبی نظری ندارم ..
نقل قول:
(sm2) asp یه فریم ورکه حرف نزن دیگه
نقل قول:
برو همین که وقت گذاشتم برا روتو کم کن شر تف نده ..
(sm2)فریمورکه ..
ASP.NET is an [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
باید با Laravel مقایسش کنی نه با php (sm2) برو دیگه نبینمت
(sm2)خب ربطش به صوبتای من شی بود الان ..
(sm2)نشون میده هنوز چیزی که باهاش کار میکنی نمی دونی چیهنقل قول:
(sm2)حالا خوبه اسم لاراول رو من برات آواردم گرخیدی خیلی بدختی ..
این دیوس داره کاریو میکنه با من که من با الی میکنم بعضی اوقات .. :l
(sm2) عجب اصلا لاراولو تو افریدی ما نمیدونیم فالکون سیمفونی و yii چیهنقل قول:
(sm2)برو گمشو دیوس شقد شر میگی تا ابن php بود الان شد laravel دو دقه دیگه میاد میگه روبی ..
(sm2)کار کردی اصلا با اینا ..
(sm2)اسکل لاراول قدرتشو از php میگیرهنقل قول:
مثل asp classic نیست که قدرتشو از asp.net میگیره