همون داریوش(sm127) بذاری بهتره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون داریوش(sm127) بذاری بهتره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری بلا.. ؟! (sm2)
حوصله ندارم تگ کنم (sm2)
دوستان کسی جدیدا از سایت تاینی اکانت خریده؟!
تا حالا 6 بار پر کردم تهش هی مینویسه: تراکنش ناموفق است...
از طرف بانک بستن واریز به شماره حساب سایتش رو؟! یا مشکل از منه...
اون عکسه روی کاور آلبوم طنازش تشریف داره (sm2) کاوری بسیار زیبا (sm2)نقل قول:
بزار فردا امتحان کن شاید الان مشکل داشته باشه درگاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت یه دور دیگه امتحان میکنم اگه نشد میزارم فردا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
?Stromae - Quand c'est (sm74)(sm50)
ParsGet
با این میشه لینک های تاینی رو مستقیم کرد
تا نیست نگردی، ره هستت ندهند
ایــــن مــرتبه با هــمت پستت ندهند
چــــون شمع قرار سوختن گر ندهی
سر رشتهٔ روشنی به دستت ندهند ... (sm50)
فدای تو هادی عزیزم که اینقدر معرفت داری (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]