جا داره بگیم نولان ریده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
جا داره بگیم نولان ریده (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی انقد بی درو پیکره که معلوم نی ورژن بعدی شی شیه یا تو نیمیدونی .. ;l
آخ آخ یه ماشین لشکر اومدن برا جنازه این پسره ..
انصافا رید ! فیلم ساخت فقط منتقدین رو راضی کنه ! من خودم طرفدار دو آتیششم ولی واقعا دیشب خورد تو ذوقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز که نمیرن ورژن بعدی چک کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتقدا که همه بارش لایو ترکوندن ولی هی هرشی گذش از امتیازش کم میشد .. :l
این جملت حالمو به هم زد ینی شی دقیقا .. ;lنقل قول:
اخرین ورژن ۵.۵.۲۳ هست دیگه خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمیز کامرون فیلم جدید نداره ؟
ترمیناتور ..
البته آواتار ساخته شونصد تا ..
آواتارنقل قول:
بابا اون تا بیاد پیر شدیم
من تنها فیلمی که منتظرشم همین ترمیانتوره .. :l (sm118)
من کلا طرفدار دو نفرم ! موزن و نولان ! یکیشون که رید ببینم اونیکی چیکار میکنه (sm172)
حالا همیشه هم قرار نیست که بترکونه
هنر مزرعه بلال نیست که هر سال محصول بهتری بدهد ..نقل قول:
منظورت این بود فک کونم .. !!!!
بلال چی هست که مزرعش چی باشه (sm70)
این جمله شن ثانیه سکوت داره فقط رضا آرین باس باشه بهش بخنده ..
کامرون معلوم نیست داره چی میسازه چند ساله درگیر اواتار هست هنوزم تموم نشده
هر 4 قسمتش رو هم هر سال یه قسمتش اکران میکنه میگن بالای یک میلیارد خرجش شده(sm120)
ولی این مسیحی ها تقویموشون گند هست چند سال دیگه اون وسط یک سالشون میپره یهو (sm2)
(sm2)به هر حال از نهنگ عنبر ما بهتره
الی میخوام آشوب رو بیبینم خوبه دیگه ..
با صدای چند نفر یا چند هزار نفر نمیشه باید این ملت خواب رفته بیدار بشن که خیلی کار سختی هست
ملت ما هنوز تو فکر اینن طلاشون بفرستن واسه علی ضریح طلا بسازن ولی خودشو بچه هاش نون واسه خوردن نداشته باشن
وقعا خرد و عقل نعمت بزرگی هست ولی متاسفانه الان بیشتر ملت ما ازش بی نصیب هستن(sm25)
الان اکبر میاد میگه جمله گوفتی زیر بزن مال کیه .. ;l
نمی خوان پیشرفت کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
واقعا هدفشون اینه ملت ما بی سواد بی فکر باشن و همش تو غم غصه و به فکر نون شبشون باشن تا اینها راحت هرکاری بخوان بکنننقل قول:
اینها خودشون میخوان با دنیا جنگ داشته باشن تا ملت نتونه حرفی بزنه
دیگه قدرتو وقتی گرفتن از مردم کاری نمیشه کار با این ملت ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم میگم بهم وام بدین میخوام کار راه بندازم چند نفر هم از اونجا نون بخورن میگن نداریم باید بری تو صف که 8 ماه یا بیشتر طول میکشه که اگه بودجه باشه
رفتم جاهای دیگه انگار میخوان حقوق کارکنانشون از من بگیرن اونقدر بالا حساب میکنن اونم برای گرفتنش باید چند ضامن معتبر و کوفت زهرمار اماده کنم
ولی به حسین هدایتی 1000میلیار وام میدن اونم بدون ضامن کوفت زهرمار تازه پسم نمیده اینهام کاریش ندارن ولی به ما میرسه تموم میشه(sm3)
(sm3) تفنقل قول:
دانکریک ، قابل تحمل ،
دیگه یه اتفاق تاریخی بوده در کل نمیشه زیاد حرکتی خاصی روش پیاده کرد ،
هیشکی بهتر از این نمیتونه چیزی واسه این موضوع بسازه ...
تمرکز اصلی روی روایت داستان اصلی دانکریک تشریف داره ، که خیلی هم خوب نشون داده همه چی رو از دم ...
موسیقی فیلم هم خیلی به حال و هوای داستان فیلم میخورد ...
رییس ،
وایکینگ چرا اینجوری میاد ...
الان فردا قسمت سوم و چهارم میاد یا فقط قسمت سوم ؟
پروژه تبدیل صفحه HTML به PDF ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
در زمانی که میخواهید فیلم ببینید یا موسیقی گوش کنید بروید و یک پگ گُل (کرمیک ، بونزا ، اسید و ...) بگیرید و مصرف کنید تا با مغزی باز تمامی ابعاد کار را لمس کنید ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
سیرابی تو هنوز نمیدونی چند مگابیت چند مگابایت میشه چرا اینقدر گوز گوز میکنی(sm2)نقل قول:
بهم آدرس میدی؟ منم میخوام...(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر نفله سمت نیا فوشت میدم جدیا بچه پر رو ..
کجای دنیا با 11 مگابیت دانلود 2 مگابایت میشه گرفت که این کسخلچول میگیره.اینا کجا زندگی میکنه هرجا هست زمین نیست(sm2)
اخه چیزای تاریخی مینویسی ادم دلش نمیاد بهش اشاره نکنه(sm2)