سلام بر تو حسین جون خودم حالت خوبه چه خبرا نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر تو حسین جون خودم حالت خوبه چه خبرا نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت ردیفی؟
هستم برادر ولی یکی مثل احسان باید باشه تا اذیتش کنم که نبود ی مدت(sm2)
قربونت داداش خوبم لذتی که تو اذیت کردن احسان هست تو هیچی نیست مخصوصا که بعد مدت ها برگشته باشه به میادیننقل قول:
تا باشه از این اسپم ها بلکه تاپیک بیاد بالا!😆 جای فربد و پارسا هم خالیه و البته تنظیم کننده لس آنجلسی مورد علاقه ام استاد امیر بدخشششششش 🤣نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سطح آهنگسازی ها و تنظیم مارکت داخلی خیلی پایین اومده ... تازه با این اوضاع نابه سامان باز لس آنجلسی ها همون چهار تا آهنگی هم که به زور میخونن میان به داخلی ها سفارش میدن 😑😑
امشب داشتم شبکه های ورزشی را بالا پایین میکردم اتفاقا دیدم بازیشون را با تیم لیون...محض رضای خدا یک بازیکن هم بومی ندارن که! سرمربی هم از اسلوونیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا توصیه بابا را گوش میکردی یا نه؟!😂 بازیکن های ورزشی مسلمون یا خواننده های سیاه پوست مسلمون (فرانسوی) راستش رفتارای دوگانه دارن مشروب میخورن دختربازی میکنن در کنارش میگن روزه هم میگیریم و طرفدار فلسطین هم هستیم! حالا اولاجوان را دقیق نمیدونم اما این بازیکن های امروزی که بیشترشون همه کاره هستن 🙄
قربونت سلامت باشی عزیز منم میگذرونم ... دهنمون سرویس شد با این کشور گل و بلبل و گرونی ها 😞😤نقل قول:
عه نمیتونی نقل بگیری عجیبه کلا سایت مشکل داره برای همه.. خودمم نمیتونم ایموجی (خود باران) بزارم و ادیتور هم ندارم کلا ...🥴
نقل قول:
حسین از اول یک خرده فراخی باسن داشت! با عرض پوزش از حسین جون 🤣😄
نقل قول:
یکیش من ... منم یک مدت سر به کوه و بیابون گذاشته بودم 🤣😁
بیا حسین توی آپلودبوی برات آپ کردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا بلاک کجا بود انجمن خرابه حسین 🤭نقل قول: