کدوم فیلمونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم فیلمونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمو گذاشتم بعده بازی ببینم ولی دیشب داشتم تو ایران فیلم میچرخیدم دیدم این سریال چیزهای عجیب و غریب رو فورکی دوبله گذاشته 2 قسمتشو گرفتم بی پدر عجب موزیک تیتراژی داشت
خاک بر سرت ینی سریال مورد علاقه منو ندید گاگول ..
کار نولان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول تو بگو وایکینگ چجوری قرار بیاد فردا ...
نقل قول:
درد فقط قسمت 3 ..
فقط 1 و 2 با هم بود ..
شروعش اسمش the departed بود که پارت 1 و 2 داشت کردن 2 قسمت با هم ..
قسمت 3 اسمش homeland ..
قسمت 4 هم the plan ..
خوبه دیگه ، گرفتم ... (sm176)
سینجول تو از کجایی ؟ کاشفته می نمایی ؟
اینم حجمش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساندبارو روشن کردم تست کنم کیفیت صداشم جدا از دالبی بودن خیلی شفاف و خوبه از دالبی های تاینی هم بهتره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر خاک بر سرت اینو من تایید میکونم حتما 4k بیبینی .. ;l
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .. !!!!نقل قول:
50 کیلو آلبالو و عالیجناب و آشوب دارید ؟ (sm70)
ایران فیلم فقط فصل اولشو فورکی دوبله داره فصل دومشو فقط 1080 گذاشته دوبله هم نداره حالا *** لق دوبله فکر نکنم تو سایت دیگه ای فورکی به این خوش حجمی پیدا کنم ایران فیلم انکودش خیلی حرفه ایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوبله میبینی خاک بر سرت ..
اخره ترمه پول ندارم دوتا از کتابهای درسیمو بگیرم کی میتونه بهم پول قرض بده (sm74)(sm25)
یه هفته ای برمیگردونم (sm170)
به به چه گلی ..
(sm170)
این صورت استخونی
از فقر سیلی که می خورد
دردو فرموش می کرد
البته یادم نمیره وقتی جوان بود
با فوت خورشیدو خاموش می کرد
(sm50)
آره ما هم بلدیم چت کنیم .. :l
(sm27)
آیا منظور شما اینترنت همراه اول هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما از کدوم بسته اینترنت همراه اول استفاده می کنید ؟
بسته های مختلف ! (sm120)مگه فرقیم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم ۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا از نظر سرعت مناسبه ؟
فرقی نمیکنه چه تایمی بگیری ! من خودم تا 5-6 مگ سرعت گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اینطورنقل قول:
عالیه
ممنون بابت راهنماییت
البته اینو بگم با گوشی ، با مودم نتیجه بهترم میشه ثبات بیشتریم دارهنقل قول:
مودم ایرانسل دارمنقل قول:
همراه اول ندارم
تو اونا نمیشه سیم کارت همراه اول گذاشت ؟نقل قول:
سیم کارت همراه اول نمیشه استفاده کردنقل قول:
اما خب وقتی خریدم گفتند یه راهی داره که بشه برای سایر سیم کارت ها هم استفاده کرد که الان یادم نیست
چه گلی زد جباروف (sm120)
پیام عاشقانه لر به نامزدش :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمک زندگیم کجایی ؟
بیا بمالمت به خیارم.(sm9)
قراضه چین ..
نسخه اولیه " قراضه چین " منتشر شد
خواننده : محسن چاوشی
شعر : مولانا
تنظیم : محسن چاوشی
همخوان : حجت اشرف زاده
..
صب کنین الان فوکی میزنه ..
الی این دستت باد کرده بود ندادی بیرون اینژو شود .. :L