هر شب راحت با دوتا آلبومش یه بسته سیگار تموم میکنم ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر شب راحت با دوتا آلبومش یه بسته سیگار تموم میکنم ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب سرعت 4g خوب بود ؟ کاری شد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میفرستم ببین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفته شٖهر رنگِ
گورهای دسته جمعی را
چنان ارواح ، در حالِ
عبوریم از میانِ هم ... (sm50)
کسی از ظاٖهرِ یک کوه،
حالش را نمی فهمد
به ظاهر ساکتم،
در سینه ام آتشفشان دارم ... (sm50)
شعله بکش بر شب تکراری امنقل قول:
مرده ی این گونه خود آزاری ام ... (sm25)
هادی اون فیلمی که دیشب بت لینک دادم میخوام با هم پلی کنیم هستی ؟ 280 مگه یا دانلودش کن یا آنلاین ببین، خیلی حال میده خیلی (sm127)میخوام همزمان پلی کنیما (sm120)
من همانم مهربان سالهای دورنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتهام از یادتان؟ یا میشناسیدم؟... (sm172)
بزار دانلودش کنم بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من چیزی از یوتیوب نمیتونم دان کنم