چی شده؟ کی حموم نرفته؟!! 😵😦نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده؟ کی حموم نرفته؟!! 😵😦نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلد نیستی نقل بگیری ینی از اولش هیچی بلد نبودی ...(sm2)میگم نوت برداری میکنی اینجاست ...(sm2)نقل قول:
به خاطر ایموجی های پیمانه نمیشه نقل گرفت ازش ... (sm120) باید متنشو کپی کنی ایموجی ها رو هم پاک کنی تا بتونی نقل بگیری ...(sm120) شک ندارم اینم بلد نیستی بعد صد سال اسپم ول دادن ...(sm2)نقل قول:
ینی امیر (اشترم) هم از دست من سر به بیابون گذاشته ...(sm74)(sm120)نقل قول:
پس تو اینجا چیکار میکنی ...؟(sm2) حسین بیابونی ...(sm2)
راه حل رو بالا گفتم برگرد بالا ...(sm120) بازم میگم شک ندارم نگرفتی قضیه رو ...(sm2)نقل قول:
آخه کی میاد تو رو بلاک کنه ...(sm2)(sm2) بعد پیمان بیاد تو رو بلاک کنه ...؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
بفرما یه حسین کم بود دو تا شدن ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخلیا که همشون دوزاری هستن ... باز حداقل لس آنجلسی یه رزومه ای گذاشته ای دارن ولی داخلی از اول دوزاری بودن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه سرمایه گزاری عربها برای دیده شدن و تغییر نگاه اروپا به اوج خودش رسیده ... به نظرم نتیجه ای هم نداشته و هنوز نگاه اروپا و غرب به خاورمیانه عوض نشده ...
اوایل روزه نمگیرفتم ...(sm120) دانشگاه هم همینطور ...(sm120)بعدش یواش یواش گرفتم ...(sm120)
بازیکنای امروزی همشون گرفتار اینستا هستن بهشون امیدی نیست ... اولاجوان دو تا پسر داره تیم ملی اردن بازی میکنن اونجا به دنیا اومدن ..
هنوزم داره ...(sm2)و خواهد داشت ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm25)(sm25)(sm10)نقل قول:
ولی خدایی چرا اینجا دعوا میشد همه خداحافظی میکردن ...(sm2)(sm2) یکیش من ...(sm25)(sm2) بعد پیمان میگی به گذشته نگاه میکنم احساس خنگی میکنم من همین الان احساس سسخلی بهم دست داد ... (sm2)(sm2)
پارسا رو یه مدت زیادی تحویلش میگرفتم بهش میگفتم رئیس ...(sm120)بعدش نمیدونم چه بحثی بود بهم گفت لنگه کفش ...(sm2)نقل قول:
بدخش (sm213)(sm185)حالا دستا شق شق شققققق ...(sm224)(sm2)
ممنون اذیت شدی داداشنقل قول:
کارت سخت شد احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسا با فربد پیمان و من خیلی حرص میخوردیم سر اهنگهای که با وحید پویان کار میکرد یه نفر اومد نوشت تو اینده همین اهنگها میشن بهترین اهنگ میدونست انگار شادمهر به اهنگ ممنون خواهد رسید ما هی فکر میکردیم یکم بگذره شادمهر برمیگرده به خودش نه تنها برنگشت بدتر هم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرِ دیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دهن سرویسیا که شامل همه شده به جز احسان(sm120) تازه بیشتر میره سفر خارجه(sm2)نقل قول:
از تو نمیتونم نقل قول بگیرم، از تو میخوام نقل قول بگیرم کل کامنتت پاک میشه صفحه پاک میشه
حالا این سری کامنتتو کپی کردم و به صورت دستی اسامی رو جابجا کردم اسم تورو گذاشتم جای حسین(sm2)