(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
از کی تا حالا اسم دخترا یدالله (sm70)
دانشگاه رفتی؟ چه رشته ای؟ الا چه مقطعی هسی؟(sm3)
ن دیپلم دارم
ولی همه جور کلاس رفتم
به قول معروف از هر انگشتم 1000 تا هنر میباره
مثلا داری مخ میزنی .... خاک (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو نوشتم بخونی نه اینکه باور کنی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو بیخی شیکم مهمه دست پختت چجوره؟(sm51)نقل قول:
همینم مونده از مجازی دختر بیابم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستپختم عالیه
ی چند ماه هم مطبخ زدم ولی کارش سنگین بود
داداشامم همش میمودن اونجا میخوردن
جم کردم
به جهنم