حساب کردم اگه تا 5 سال آینده شبانه روز کار کنم
میتونم پولی رو که واسه دوا و درمون دادم رو دوباره جمع کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
حساب کردم اگه تا 5 سال آینده شبانه روز کار کنم
میتونم پولی رو که واسه دوا و درمون دادم رو دوباره جمع کنم
یه خورده اش رو واسه خانم منشی استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خورده رو واسه فروشنده داروخونه
یه خورده اش هم واسه دختر همسایه
هنوزم منتظر هستم تو این سلول بی شیشه
الهی آسمون تو مثل چشم من ابری شه
واسه بیرون دلم تنگه واسه پرواز آزادی
ولی انگار تو این زندون بهم حبس ابد دادی (sm88)
عشق گذشته که سرد سردی
من آرزومه که برنگردی
با قلب تنهام ببین چه کردی
من آرزومه که برنگردی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد چشه امروز؟ (sm209)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر همسایه نداریم (sm81)
عقربه های بی خبر دقیقه هام پس بدین
هر چی شما بگین فقط اونکه میخوام پس بدین (sm25)
تا حالا نمیدونستم اگه تعادلی فرو بکنی جلوگیری از بارداری میکنه ، مرسی از اطلاع رسانیت ، از نظر من پروژت میتونه جایزه نوبل بگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو لبنیات بگیر توش روغن پالم داره ، یکمم جوش بدی روغن پالم میاد بالا ، اونو بریز رو صورت خانوم منشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی - پرنده ی غمگین (sm50)
هفته ای چهار جلسه فیزیوتراپی
هر جلسه 55 هزارتومن
مملکت نیست که بهشت گردنه گیراست اینجا