دارن پایتختو عوض می کنن ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دارن پایتختو عوض می کنن ... (sm50)
زیرنویس وایکینگ ، لطفا ...
مبحث ورود به سایت با فیس بوک ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا باقی هم به زودی .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجز رئال بقیش خوبه
رئالم مشکلی نیس ولی چون تیم دوممه دوست ندارم حذفش کنیم زود(sm2)
تایید داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ادم نمیشه(sm2)
ورود با اکانت گوگل ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوس پاک نکنی اینا مهمن ..
بعدی همونیه که الی دوس داره مایکروسافت .. (sm59)
ورود به سایت با اکانت مایکروسافت تقدیم به الی ..
باقیشو دیگه نمیزارم ولی بدونید تو یک سایت بدون ثبت نام میتونید نزدیک به 100 سایت رو باهاش وارد شید ..
این باد از کدام جهنم رسیده است
که برگ، برگ، برگ مرا زرد میکند ... (sm50)
الی خاله آگوستیتم به فاک رفت که
زیاد زده بوده ، اوردوز کرده ... (sm50)
زیرنویس وایکینگ ...
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید علیرضا عصار به نام جز عشق نمیخواهم تا پایان آذر ماه منتشر خواهد شد ... (sm50)
(sm50)
تو چرا رفتی ، سینجول باید می رفت ...
نگاهِ ناگهانِ تو
به چَشمِ من همین که خورد
تمامِ من خلاصه شد
درون چشم های تو
گمان نمی کنم شود
دوباره با خود آشنا
دچار گشته هر که بر
جنونِ چشم های تو
ببر مرا به عالمت
به عالمِ جنونِ خود
بیا بیا ببر مرا
دلم از این جا زده است...
به موج ها بگو کمی
یواش تر به هم زنند
حوالیِ تو یک نفر
دلی به دریا زده است....
(sm50)
بمیر ..
میلاد این عکس که گذاشتی کیه ؟؟؟
همه چی عوض شد سیامک رفت سحر اومد (sm25)
مافیای صدا و سیما...(sm98)
گول حرفای این مهران مدیری رو نخورین آب زیر کاهیه که نگو...
یعنی چی ؟؟؟؟؟(sm77) کاراش درسته (sm127)
مدیری ویدئوعه دیرو صوبت کرد ..
فسیلا ..
August Amesنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از توضیحات بیشتر ممنوع تشریف دارم
(sm59)
عکسا چرا پاک شده
(sm81)باورم نمیشه اخه چرااااااااا تازه عنفوان جوانی بود تر ورگل بود عجبا
چی نوشتی نمیتونم بخونم الیاس جان
(sm2)شوهرم داشته مگه میشه همچی چیزی
(sm2)بردارم داشته یارو برادرش خوشحالم هس باش عکس انداخته یعنی افتخار میکنه خواهرش *****
کی میگی خب عکسشو بزار
(sm2)حالا میلاد هیچی اهل دله اکبر از کجا فهمید این خبرو زودی گفت !
اون بالا پرسیدی میلادم گفته نمیتونی یه سرچ ساده بزنی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان اینو میگی من میگم خدایا الیاس چی میگه که شوهر داشته و برادرش گفتم کی میگی پس اونه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]