(sm50)خودکشی کرده حلق اویز کرده خودشو !
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)خودکشی کرده حلق اویز کرده خودشو !
جدی میگی الان خبر رسمی از کجا میتونم سر بیارم (sm98)
اها طرف افسردگی طولانی مدت داشته بعد مث اینکه شوهرشم رسانه ها فهمیده بودن همجنس بازه هی بهش فشار اوردن توییت کردن بعد به برادرشم حمله کردن گفتن بش خودتو بکش بخاطر همچی خواهر فاسدی اینم یهو قاط زده خودشو خلاص کرده
ماهان بهرام خان چجوری میخونه چه تراک هایی و چه اسم هایی واسه خودش انتخاب میکنه سردرد و چیا بهش گفتی و .....
یا ابر فرض اوه اوه چه شود اینا برای چی این کارو میکنن چند ماه پیش یه نفر بود اونم خودکشی کرده بود حالا نوبت این شد . دمت گرم که گفتی الیاس جان (sm10)
(sm2)شوهرش کارگردانم بوده
(sm30)ابلا دانجر پیام تسلیت داده
(sm228)
الیاس جان همه رو میدونی خبرها رو ای شیطون (sm51)
دیوث تو باعث بانی این هستی که خواهر اهل ایمان ما زود پر کشید از جمع ما رفت(sm25)روحش شاد باشه خاله اهل دلی بود امسال باید یه اسکار بهش بدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو هر چیزی دست میزاره تو کسری از ثانیه ریده میشه توش(sm2)
(sm2)بریم ببینیم عمو جانی چی توییت کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اخی کی فکرشو میکرد جلل الخالق ! برگردیم پیش همون خاله قبلی جنا هازه !
پس مشخص شده چکاره بوده من اصلا اینو نمیشناسم تا اسم جانی آوردی فهمیدم پس حقشه که خودکشی کرده والا پول های زیادی میگیرن بابت این کار کارشون راحته سختی نداره مفتی مفتی پول میدن بهشون (sm89)(sm25)
دیوث این چیه هازه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس خاله صدف ببینی بهتر از این میمون هست
یه کلمبیایی دیدم اون بدجور اهل دل هست قشنگ میره تو نقشش (sm2)اسمش یادم نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اه تف به صدف حالم ازش بهم میخوره (sm3)
الی وقتی اینو دیدم گفتم حال میده اینو اینجوری به روش فوق هارد مورد عنایت قرار بدی جوری که از شدت درد به زمین چنگ بزنه(sm51)نقل قول:
(sm2)یه سبکی تو ذهنم هس نمیشه بیشتر از این بازش کنم فقط بدون پام میره رو صورتش !نقل قول:
وای رسول مردم (sm2)
(sm59)
فهمیدم چیو میگی(sm2)نقل قول:
من عاشق سبک هارد و خشن هستم فکر میکنی واسه چی دیگه حاجی ریش طلا دیگه نت رو گذاشت کنار(sm50)
الی اینو ببین
(sm2)دهنش سرویس بش نمی اومد زیر لباسش همچی تپه ای داشته باشه
عجب اینستا اونا هم میرین ببینید چی گذاشته (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
داشته باش تازه سنی هم نداره ولی کمرت رو خم میکنه(sm2)
مال سریال بازی تخت و تاج (sm77)نقل قول:
بابا شماها کی هستین (sm59)
نه وایکینگزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم صحنه داره (sm132)
باریکلا ماهان بهرام خان(sm120)
(sm2)نقل قول:
50 گیگ به فنا رفت (sm50)
چرا µTorrent این جوری شده علامت تعجب میده چطوری باید پروتکل درست کرد برای این برنامه که بلاک نشه ؟
فایل هایی که دارم گیم اف تروزنر نزدیک 1 ترابایت 5 فصل بلوری اصلی تا قبل این که اینترنت تمدید کنم درست کار می کرد نمیشه این همه حجم لیچ کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم چی شده ولی حیف
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا میخواستم ارشیو کنم چند تا از دستام که اینترنت ندارن به من میگن اماده کنم تو هارد براشون ببینن فعلا کنسل شد راحت شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میری قدم بزنی حرف نشنوی ،
میگی کجا برم ،
رفیقم این شهر من بد غریب کشه ،
دوستت میشه تا لب آب میبره و تشنه میکشه ... (sm50)
آه چشمه ی طوسی
آه چشم ویروسی
(sm172)
نقل قول:
(sm50)