قبول کن انداختنش بهتون ، ماسمالی نکن داستان رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبول کن انداختنش بهتون ، ماسمالی نکن داستان رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینیستا که یکی در میون بازی کرد(sm120)تو اسپانیا هم گند زدن(sm120)نقل قول:
همین عکسو فردا ببر بارسلون... 5تای والنسیا رو بگیر با هم بزنیم به بدن(sm2)نقل قول:
بابا میدونم دارم شوخی میکنم (sm120) کیه که ندونه ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Stronger 2017
720p , 1080p
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم خاله بازی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلان خیلی زحمت کشیده(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدیرای گاو میلان یکی یکی بزرگان فوتبال که احتمالا تو اینده ی گهی بشن تو مربی گری رو میاره میسوزنه
سیدورف.. گاتوزو... اینزاگی(sm120)
باهاش میشه خونه بازی کرد.. خاله که سهله(sm2)نقل قول:
اخه نگرانم با این وضع مرگ و میر خاله ها یکی یکی تموم شن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل دم مارمولک میمونن..هرچی بزنی باز در میان(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
دیوثا (sm81) گفتم همون مونتلا احمق باس بمونه تا آخر فصل بعد کنته یا آنجلوتی بیارن گتوزو رو با چه رزومه ای آوردن یه شبه کردن مربی میلان (sm25)نقل قول:
برنامه امشب امیرقاسمی تخمیه حوصلم سر رفت اگه مریض نبودم اصلا خونه نمیموندم(sm81)
خبره خاله اگوستی سینجول قربون اینقدر منو شاک کرد که هنوز ماهان بهرامو گوش ندادم(sm81)
برو کافه (sm132)
از روح باران به الی شورت صورتی(sm132)
(sm2) لاشی خو تلگرام زرت و زرت خبرشو زدن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاعلی این داره بیلد ویندوزتو عوض میکنه مگه بیلد جدید نصب نکردی قبلا حالا ترافیکتو میگاد ۴ قلو هم پس میندازه(sm2)
سوارز (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm2)
من خیلی پ استار دیدم معرکه بودن ولی تو اینستا فالوور چندانی نداشتنذولی اگوستی جون ۱ میلیون فالوور داشته معلومه خیلی فن و ج.ق زن داشته(sm81)
ایرانیا کامنتارو ترکوندنذیعنی هیچ ملتی اندازه ما پ رن نمیبینه(sm2)
اشترم اینقدر ترسو نبودی نه عکس گذاشتم نه چیزی چیزی مینویسم شانشور میکنم مینویسم نترس
ولی به قیافه ش نمیخورد 23 داشته باشه 30 میخورد
اقا چندوقت پیش داشتم تو سیب اپ میگشتم.مثله بازار برای اپله
بعد یه اپ دیدم به نام اچاره.ببین هرتعمیری بخوای تو اپ گزینه داشت که درخواست بدی تعمیرکار برات بفرستن برقکار لوله کش و....... یعنی چونتم درد بکنه گزینه داره تعمیرکار میفرسته(sm2) فقط واس تهرونیاست
نه سنش درسته ۲ نکته وجود داره
یکی اینکه این کلا درشت بود چه قدی چه صورت و فیسش و از سنش بالاتر میزد
و دوم اینکه کلا اینا که خاله میشن تند تر از سنشون پیر میشن ازبس زیره کار فشار تحمل میکنن(sm59)
کارشون به جایی رسید از ریه کا میبازن.. حداقل از پرسیل میباختن ی چیزی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفتتون بشه تهرونیا برف
حرف حساب جواب نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه ضراب حرومی چطور رو یه پیرمرد بدبخت 62 ساله سیخ کرده خاک تو سرش(sm2)
این زنه چیه بگو خاله اگوسته فقید(sm81)
(sm50)
(sm81)خاله اگوستی بهترین ممه های طبیعی رو داشت اسکارم گرفت بخاطرش
(sm81)یه مو نداشت این گوشت لذیذ
کدوم گوشت
(sm51)
Knightfall ... (sm132)
من اپدیت کردم سیستم خیلی فریز میشه
مشکل چیه
اونو ولش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)خاله اگوستی نمیتونم از فکرش بیرون بیام
فریز دیگه هنگ میکنه دیگه هیچی کار نمیکنه
باید دستی از رو کیس ریستارت کرد
همین دیشبم اپدیت کردم
تا قبلش این مشکل نبود