سَلام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم شاهین سال خونـــ لینکش رو دارینــ ؟
ممنون میشم قرار بدین برا دانلود .
نمایش نسخه قابل چاپ
سَلام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم شاهین سال خونـــ لینکش رو دارینــ ؟
ممنون میشم قرار بدین برا دانلود .
دلیل مرگش چی بوده بچها
حلق آویز
(sm50)میره بهشت فرشته ها میان دوربرش میبیننش خودشون خجالت میکشن
برای چی خوب؟
دلیلش چی بوده
افسردگی
خوب چرا قبل از اپدیت اینجوری نبودنقل قول:
(sm50)
بمیر دیوث انگار ده سال رو خاله بوده که نمیتونه از فکرش بیرون بیاد چارتا کف دستی بوده دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی نابودت کرد به خاک و خون کشیدت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بازم بی کلید خونه و ماشین پیشتم به راحتی ،
بدون شکستن در و شیشه بیخ ریشتم ... (sm50)
(sm50) اینا از اون زاویه که من نیگا میکنم نیگا نمیکنن زمان مهم نیس اون نطفه عشق و محبتی که تو دلم کاشته منو هلاک کرده مرحومه بدنش یه مو هم نداشت ! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتولی ... (sm118)
چقد جالب توماس شلبی ! تو سریالم تو جنگ فرانسه بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا فیلم هیچی نداشت ! اکشنش بماند من خودمم زیاد اهل اکشن نیستم ولی یکی مثل نولان وقتی تو ژانرهای مختلف میاد شاهکارهایی مثل inception , interstellar و the dark knight میسازه آدم انتظار داره تو این ژانر هم یه حرف جدیدی واسه گفتن داشته باشه ! نه اینکه کل فیلم یکنواخت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نکته مثبت فیلم فیلمبرداری محشرش بود
هر روز پاییزه(sm50)
داره برعکس میزنه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط منچستر یونایتد والسلام (sm127)
ایشالا بازی میبریم
الان فصل چهارم در حال پخشه !نقل قول:
(sm196)(sm196)
نقل قول:
فوکی فوک بر تو که این سریالو ادامه ندادی ینی شی ..
حرف از اینستا شد نسخه جدید تل هم آمد ..
تعریف کن بت بگم کوجاهش ..
(sm2)
این کلیپای اتش سوزی کالیفرنیا شبیه جلوه های ویژه ارباب حلقه هاست(sm54)
انگار مواد مذاب ریختن اونجا
فوکی خب تا آخر فصل 3 دیدی این فصل جدیدم قسمت 4 هه ینی 4 قسمت فقط ندیدی بیگی بیبین ..
(sm134)
اقایون
امشب شبه اول قبر مرحومه مغفوره عشق تمام عشاق جهان،خاله اگوست ایمس فقیده
جمیعا رحم الله من يقرأ الفاتحة مع الصلوات(sm81)
کصخل صادراتی اومد باز(sm2)
اینقدر بدم میاد فک و فامیل و کلا کسی برام خبر مبر تو تلگرام فوروارد کنه.اونم خبره فیک و کس شعر.که خاوری رو کشتن خاوری از همه ماها بیشتر عمر میکنه
نه نمیتونم برینم بهشون نه بلاک کنم عجب بدبختی داریما
فاک اف بچ(sm2)
چرا منقرض نمیشی دیوث(sm2)
به قول مصطفی انگار هفته ای چند بار با این خاله ها برنامه میرفتن.. تهش اینه با یکی دیگه کف دستی بزنین دیگه(sm2)
خب دیوث وقتی تو میری اینستاگرام خاله رو چک میکنی معلومه که تو هم عاشقش بودی فقط میترسی اعتراف کنی که از مریدانش بودی راحت باش بگو(sm81)