اشتباه کردی باید یه خط دیگه میگرفتی با یه خط سایت هارو باز میکردی با یه خط هم دانلود میکردی من الان خونه هر چی میخوام پیدا میکنم مغازه دانلود میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتباه کردی باید یه خط دیگه میگرفتی با یه خط سایت هارو باز میکردی با یه خط هم دانلود میکردی من الان خونه هر چی میخوام پیدا میکنم مغازه دانلود میکنم
من به رفیقم گفتم رفته بود ولیعصر و انقلاب که دیگه مرکزشه تموم کرده بودن ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)والا من خر شانس نیستم به خدا (sm2)خودمم موندم چجوری سرعتم اینقد خوب شده (sm120) تا دو هفته پیش همش 400 الی 600 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری چه فرقی داره خب .. بازم همین سرعتو داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم خرشانس ؟ گفتم خرنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنقلاب نمی خواست بره !
از سه تا دکه می پرسید ! اولی هیچی . دومین دکه می گفت : چند تا می خوای !؟ (sm2)
همون مخابرات سرعت بالاتر میگرفتی واسه دانلودنقل قول:
روزبهانی هم حذف شد(sm172)تف(sm172)
چه راحت بد شدینقل قول:
از کنارم رد شدی(sm120)
با یه اختلاف (sm74)