نه باو شوخی میکنم و لی اینجا کیلوئی 10 تومنه و 12 تومنه فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه باو شوخی میکنم و لی اینجا کیلوئی 10 تومنه و 12 تومنه فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده تومن خوبه باور کن.ما خودمون فک کنم 8 9 تومن میفروشیم.ولی فک نکن خیلی سود می کنیم.تو یه کارگر بیاری باید روزی 80 تا 100 تومن روزانه بهش بدی خیلی هزینه بره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا خیلی سختمه بتانم یه کیسه برنج ایرانی خوب بگیرم گرانه
دلمان خوشه داریم زندگی مکنیم (sm3)
ولی توی برنج های هندی طبیعت از همه بهتره
دیدم چیه (sm2)
خودت نمیدونی اینا رو واسه چی پخش می کنن . روز دومم تی وی شبکه 1 همین که تو میگی رو نشون داد
امروز چقدر اوضاع نت شخمیه رسما همه چی از کار افتاده
خیلی اوضاع چرت شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاجعه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل خوشم به کدام راه نجات(sm172)