همینم مونده برم اینستاگرام اینارو چک کنم(sm2)تازه از دیروز که یکیتون پیجشو گذاشت با پیجش اشنا شدم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
همینم مونده برم اینستاگرام اینارو چک کنم(sm2)تازه از دیروز که یکیتون پیجشو گذاشت با پیجش اشنا شدم(sm2)
(sm2)
نه والا من باهاش برنامه نمیرفتم فیورتمم نبود خداییش ولی خب گل زیبایی بود سنی هم نداشت واقعا منقلب شدم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون اولین فیلمی که ازش بیرون اومدو همون موقعش دیدم و از اولش میشناختمش(sm81)
کشف استعداد کردی اصلا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستارو با اشترم بودم پشمک خودتو ننداز وسط(sm2)
همین کشف کردن باعث شد من یه احساس نزدیکی عجیبی داشته باشم(sm81)
منم تا همین دیروز اینستاشو ندیده بودم ولی خداییش فکر نکنم دیگه پ استاری داشته باشیم که یه میلیون فالوور داشته باشه
اشترم تو که در مباحث قضایی تجربه بسیار داری ایا تو گوشی کسی اهنگ از این شاهین بکنن اخفی ها فرقی داره یا نه
ولی یه نکته ای برام روشن شد من فکر میکردم در جامعه غرب و مخصوصا امریکا پ استار بودن کاملا قبحش ازبین رفته و عادیه ولی مثل اینکه اشتباه کردم
الان همین اگوست شوهر داشته بعد گندش درمیاد شوهرش گیه بعد این هموفوبیک که میشه همجنسگرا هراسی میگیره و خودشو ناکار میکنه
ولی نه اینکه کلا هرکی تو این صنعت زن یا شوهر گرفت مشکل داشته باشه مثلا من یادمه چند سال پیش تو اینترنت یه زوج به عنوان پ استار دیدم رفتم فیلماشونو دیدم که خیلی راحت و ریلکس هستن خیلی فیلماشون هم گنگ بنگ بود یعنی شوهره با یه مرده دیگه و این زنه تو فیلم بودن بعد نکتش این بود که مرده غریبه بیشتر میرفت رو زنه تا شوهرش(sm2)
این الان مشکل ندار شده یا کلا اهنگ به تخم کسی نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چندوقت پیش تو اینستا دیدم لایو گذاشته و لایوش اومده تاپ لایو گفتم به به برم ببینم چی میگه حتما میخواد برینه به مملکت ببینیم بخندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ۲ ساعت کس شعر خالصه خالص گفت اصلا نفهمیدم چی میگه هیچ صحبت انتقادی هم انجام نداد این فکر کنم پریود شده و طرز تفکرش عوض شده
آقا یه خبر باحال. قسمت اول آهنگ سریال سایه بان بخاطر اینکه سیاسی بود حذفش کردن.
مهدی بیا بیا واسه خاله یه مراسم ختم بگیریم زشته به کمر بیشتر جوانان این مرز بوم خاله حق داره باید واسش ارزش قائل بشیم
با امیر هماهنگ کن نزنه بن کنه ما رو ما امشب برام این گل پرپرشده یه مراسم عرفانی بگیریم(sm74)
واقعا خاله بدن خوبی داشت مخصوصا م.مه هاش (sm81)
(sm81) خاله خاله
یه سینی کاندوم پخش کنید خوبیت نداره تو مجلس (sm81)
برنامه وسیعی واسه مراسم خاله داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره فیلمها با کیفیت 4k پخش بشه به همه هم کاندوم و دستمال کاغذی میدیم مجلس بدون ریا برگزار میشه تا همه راحت باشن و راحت با خاله به راز نیاز بپردازن(sm74)
(sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در انتهای مراسم به زاعران عزیز یک لیوان شیر موز داده میشه
دیوثا بسه.. طرف مرده مسخره بازیا چیه
(sm2)از غیرتی های خاله
خبر فوت خاله بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا کی اکانت ایران فیلم داره یه چیزیو برام تست کنه
یه چندروزه اشترم نه گیر داده نه بن کرده ارواح خاله بیخیاله من بشو خودت استین بالا بزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوست داشتم مراسم پرشکوهی برای خاله برگزار کنم ولی حیف که دست و بالم بستست(sm81)
ایران فیلم یه نفر ایران فیلم یه نفر بدو بدو.....(sm2)(sm2)
حالا تستی که میخوام اینه.میخوام ببینم سیستمش مثله تاینیه که اگه یه یوزر اکانت دار لینکای پولی رو به بقیه بده میتونه دانلود بکنه یا نه مثله ای مووی میمونه و فقط اکانت دارا میتونن دانلود کنن لنگ قسمتای فورکی این چیزهای عجیب غریبم(sm81)
سینجول تخمی کجایی دقیقا کجایی(sm81)(sm2)
چِت ... (sm50)
10 - Chelsea Hotel No. 2 ... (sm172)
اقا داشتم شبکه بالا پایین میکردم رسیدم به نسیم دیدم الان این سالار عقیلی اومده تو یه برنامه ای که این یارو مجری شب کوک مجریشه من موندم این ایرانی که این عقیلی خونده چجوری اینقدر براش نون دراورد واقعا بی سابقست در حدی که مرتیکه منوتو هم رفت و یه عرزشی و دلواپس عر عر نکرد
میگه چندبار امکانش بود برم خارج از کشور و فعالیتمو ادامه بدم ولی من برای این اب و خاک و وطن هستم و میخوام برای مردم خودم بخونم و همچین کس شعرایی که ادم میرینه از خنده(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
اخه چاقال تو الان داری نسبت به خارج رفتن 600%-700% بیشتر پول درمیاری مگه خری بری خارج منتم سره مردم میذاری
کی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستنی سالارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده یعنی علی پهلوان که منت هیچکس را نکشید ،
به استرالیا رفت و از آنجا آلبوم گروه سرود را از آیتونز استرالیا خریداری کرد ،
سپس سلفی گرفت ...
(sm2)اینم کرده توش ول کن نیست
به چه فلاکتی رسیدیم که کنسرت های ماکان بند و هوروش بند و پازل بند تو کمتر از 24 ساعت Sold Out میشن
تو هرچی بند مند
وقتی به اریان فش می دادید باید فکر این موقع هارم می کردید
چه خبر بدی 2019(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهمینه میلانی هم کرد خودشو ، لاشی تلویزیون دوست نداره تیزر فیل ک...ی...ریت رو پخش کنه ...
هر چی میشه ربطش میده به فیلم خودش