ماهیت هر دو کلمه همون خر شانس رو میرسونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماهیت هر دو کلمه همون خر شانس رو میرسونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه هر شهری یه جور سرعت ارائه میده .. اینجا 400 بود سرعت دانلودش .. 1 تا 7 هم که رایگان بوئد بعضی از شبا میشد 60 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازین اواخرم که دیگه میشد 20 کیلوبایت تا صبح که اسکرین میذاشتم (sm3)
المپیک واسه ایران فقط ک...اندوم داره از مدال خبری نیست
ببین یه کاری کن (sm2)زودتر زن بگیر بیا اصفهان (sm2)حداقل سرعتت خوب شه (sm30)نقل قول:
اونوقت هم یه مشکل دیگه دارم .. نیستم که دانلود کنم یا بخوام شب هم برگردم خسته میگیرم میخوابم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Suicide.Squad.2016.CAM.Ganool(sm27)
میگم بیا اصفهان خونه بگیر همونجا بمونی (sm2)میگی میخوام شب برم کرمانشاه (sm2)نقل قول:
به خطر دیوث گفتم یه کاری برام جور کن بیام اصفهان .. (sm81)
دیوث بهانه آورد یه چی بلغور کرد تحویلم داد (sm2)
یا منظورت این بود که از سر کار میایی خسته ای (sm120) واضح بگو
آره دیگه مغزفندقی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]