(sm120)البته سری نت حاشیه کمتر داشته باشه نظرم عوض میشه redmi note 5
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)البته سری نت حاشیه کمتر داشته باشه نظرم عوض میشه redmi note 5
(sm81)
(sm172) خاله اگوستی کجایی دقیقا کجایی
نخواهم جانِ پُرغم را
تویی جانم
به جانِ تو ... (sm50)
Infected Mushroom ... (sm50)
مرگ بر اسراییل ...
الی کدومه این ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه تو هم لینک میخوای ..
همه سرشون مثله اینکه باد کرده باید ورزش کنین تا خوب شه .. :l
(sm2)رضا عطاران در نهنگ عنبر 2 ..
هنوز کار ارونفکسی رو ندیدم ... (sm172)
الان میخوان کارِ جیک رو ببینم ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم بی هوا وقتی اون لحظه ها تورو یادم میاد ،
نفس میگیره
اون همه خاطره سخته یادم بره ،
تو به خوابم بیای ،
شب از اینجا میره ... (sm74)(sm172)(sm50)
شانزلیزه ، فرزاد فرزین ... (sm74)
آلبوم جدید ... (sm50)
به زودی ... (sm172)
اینم نمود با ش
اخرش ی البوم میده شاش(sm2)
آلبوم عصار ، آلبوم شایع ،
این هفته پخش میشن ...
شخصا تا حالا یه کار ضعیف ازش نشنیدم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی زندوکیلی ، علیرضا افکاری ، روزبه بمانی ...
به زودی ...
شهاب رمضان ، مهدی دارابی ، مسعود جهانی ...
به زودی ...
اولین آلبوم شهاب اکبری احتمالا تا پایان سال پخش خواهد شد ...
میلاد اکبری ، امیر ارجینی ، حامد برادران ، میثم یوسفی ، زهرا عاملی و ...
در آلبوم همکاری دارند ...
نه انصافا خوبه اهنگاش.. هرچند کار ضعیفم داشت اما کلیت کاراش خوبه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقده خوب(sm171)نقل قول:
بر و بچ اگه کسی سایت برای دانلود فیلم رایگان سراغ داره لینک بده که بیکاری بد رو مخه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ففریو میگین ؟ نبودین اون موقه بروبچ همه رفتیم سایتش با دخترا لاس میزدیم (sm2)بعضیا اسم دختر رو خودشون گذاشتن کر خندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز معرفی عراق به عنوان مسئول و آغازگر جنگ از سوی سازمان ملل متحد بر آحاد همطونان عزیز اطلاع رسانی باد
خروس شایسته 2017 (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز شروع شد
(sm104)به کوری سوراخ کیونت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان اینقد بی تلبیت نشده بودم (sm2)
80 صفحه زر زدین ..
هر کی هر چی گفته آیینه (sm2)
فک کنم فیلتره نیاوردنقل قول:
نه سرور ریده زودی درس میشه من همی امروز صب دانلودیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbar20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بخاطر جام جهانی تاج و تخت انداختن عقب
قیمتا تو کیش با توکیو برابری میکنه (sm120)
(sm127)نقل قول:
کابوس هواداران , باید تا 2019 صبر کنیم (sm2)
عالیه تیتر (sm2)تک تک حرفا غلطه (sm2)
باز شروع شد (sm120) شیطونه میگه ... (sm2)
هیچ ، هیچ است ... خودم ( حفظه الله )