اربلوا سوراخو چرا گذاشته(sm102)(sm3)
سگ تو روح پرز(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اربلوا سوراخو چرا گذاشته(sm102)(sm3)
سگ تو روح پرز(sm2)
دیلی میل (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نمای قشنگی داره این عکس
من خودم با فوتبال دو قطبی کریس -مسی حال نمیکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیح میدم تو فوتبال الکس وزیزو و ندود و مالدینی و کاکا و رونالدینیو و برکمپ و رائول باشه تا این دو تا یه سال در میون به هم توپ طلا بدن (sm120)
من نگفتم فوتبال اونا فوتبال نبوده ولی زدن 1000 گل خیلیه (sm120)من الان با بچه های 10 ساله بازی کنم میتونم نهایت تا اخر عمرم 900یا همون 1000 تاروبزنم (sm120)البته درصورتیکه رقیبام همون ده ساله بمونن (sm120)
تایید و تاکید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه اونزمان بودم حداقل علی کریمی میشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایدنفلر - پیشچک، سوکراتیس، سوبوتیچ، اشملتسر - بندر، کل - اوبامیانگ، کاگاوا، گروس کرویتس - ایموبیله
اتلتیکو مادرید: مویا - خوانفران، میراندا، گودین، آنسالدی - تیاگو، کوکه،سائول، آردا توران، رائول گارسیا، مانژوکیچ
یوونتوس: بوفون - لیخشتاینر، کیلینی، کاسرس، بونوچی، اورا، مارکیزیو، پوگبا، ویدال، توز، یورنته
آره بابا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر مربی مایلی کهن بوده!الان اسطوره بودی واسه خودت!
ولی امثال پله و روماریو استعداد های خوبی بودن ولی همه ی رقبا شون قدر نبودن
میدونی مث چیه مث جریان گلای علی دایی تو اسیاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان برترین گلزن ملیه ولی اگه تو اروپا بود 10 درصد این گلارو میزد (sm120)
من نمیخوام دایی رو با پله مقایسه کنم این مثالی بود که وثوق و دیگران منظورمو بفهمن (sm120)