مموری گوشیمو هرجور فرمت میکنم آخر فایل توش خراب میشه (sm74)چه کنم . نباید تنظیمات فرمتو عوض کنم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مموری گوشیمو هرجور فرمت میکنم آخر فایل توش خراب میشه (sm74)چه کنم . نباید تنظیمات فرمتو عوض کنم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ مترسکی شبیه گرگ ندیدم.. یا شبیه پلنگ یا خرس..
به گمانم ترسناک تر از آدمیزاد نیافته اند...
"توماس هابز"
(sm50)
چه زندگی شخمیه(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد گاوی تو آخه ..
خود گوشی مشکل داره تو رمو فرمت میکنی میزنی به گوشی باز میگی همونه ..
احسانننننن.. پوشک بچه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
شیر تو این زندگی سگی... (sm50)
پس چرا فایلا گوشی خراب نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی سریع هم جمعش کردی (sm2)
پ.ن: @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با تو اما (sm70)
(sm54)چرا تو کوچه رو دیوار مردم زدن
نه عکسی که من گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قدر موزیک گوش می دیم توی 25 ساله گی سرطان نه گیریم صلوات ! (sm81)
حسین مامطیر در رفتیا (sm120)
نه امیر همون که الی گفت
میلاد گمشو بیا تلگرام دیوس نمودی منو ..
علی زند وکیلی صدای خیلی قشنگی داره دردش بخوره تو سر سالار (sm2)
دیوانه ای تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلفیقی از دو چیزی آبادی و خرابی
حسی که به آلبوم دارم
(sm2)
اون پایین نشِسته صداش در نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نیگران نباش درسته البوم ترانه و شعره اما فک نکنم موجب ریدمان شه فقط نا همگونی بوجود میاد این حرفت موقعی احتمال داشت بهروز کچل بجای دوتا (sm2)تنظیم دست کم چار پنجتا تنظیم میداشت
میگیم برتریم اگه مذکریم
تهران مال شما من یکی مرخصی... (sm118)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث عقب بودم تا رسیدم طول کشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ساعت داشتم میخندیدم توش بود حسین منزوی(sm2)
اسپانسرو (sm120)
همین ناهمگونی هم کم چیزی نیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بابا میگم عقب بودم..20 صفحه(sm2)نقل قول:
ولی خیلی باحال بود کلی خندیدم سر این پوریا و سینجول.. بعد 2 صفحه بعدش رفتم کلی به خودم خندیدم(sm2)
...Farokh Nemati - Ya Kasi Joz To (sm50)
یا کسی جز تو زیبا نبودست
یا مرا چشم بینا نبودست
هرگزم پیش از این دل سپردن
اینچنین بی مهابا نبودست...
(sm50)
موهامو زدم بهم میاد؟
مگه زشت شدم نگام نمی کنی؟
(sm54) (sm120)
(sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm224)
مرسی وسعت دید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مریدان تشریف داشت(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول: