حیف گوشیم دوربین نداره
وگرنه همین الان چندتا مدلشو برات عکس میفرستادم
سفارشی دادم برام زدن
- (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف گوشیم دوربین نداره
وگرنه همین الان چندتا مدلشو برات عکس میفرستادم
سفارشی دادم برام زدن
- (sm70)
- (sm27)
Ok ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقای مخبر نیست امروز
- (sm2)
صبح دل انگیز تو ن بخیر
با لهجه غلیظ هم میگن : ری د(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمودی (sm2)نقل قول:
نگران نباش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کریستون چه جنجالی به پا کرده (sm120) اگه به تعداد گل باشه پله بهترین بازیکن تاریخ (sm120)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاحا کاشانی: برای پیدا کردن محسن چاوشی ساعت ها در بانک می نشستم
صحبت های علیرضا امیر قاسمی مجری معروف شبکه ی ماهواره ای طپش پیرامون مصاحبه ی اخیر امیر تتلو درمورد محسن چاوشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همونی که دیشب گفتم یاحا کاشانی بود .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب صوبت کردی آفرین ..
تلگراممو به قدری خشگل کردم که نگو .. (sm81)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین بنچمارک گیمینگ nVIDIA Titan V منتشر شد؛ 27% سریعتر از کارت GTX1080Ti | این تست بر روی بازی ROTTR در رزولوشن 1440p و تنظیمات Ultra انجام شده!
البوم inna رو بزن اشترم
این راوی هم داره ویدئوهای شادی رو میده بیرون ..
بی تو ..
چرا همه دارن همه شیو لو میدن .. :l
(sm172)خاله اگوستی
(sm128)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پله که بهترین بازیکن تاریخ هست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)320 بیده
آشوب قسمت 3 تقدیم به الی ..
..
دربی 10 اسفند ..
چشه
زیدان در مورد تعویض رونالدو:
من گفته بودم که باید مراقب کریستیانو باشم، چون او را خوب میشناسم.
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوک بر تو آلبوم به اون قشنگیو ندادی ..
صدای ملکوتی محمد معتمدی ...(sm172)
Mohsen namjoo - zolf (sm88)
به یاد سینای جان (sm50)
اگه اینطوری باشه علی داییتون هم بهترین بازیکن تاریخ آسیا (sm2)نقل قول:
اونم هست(sm120) البته کاپتان ماجد عبدالله هم هست(sm2)نقل قول:
بهترین بازیکن تاریخ آسیا داش علی کریمی با اختلافنقل قول:
خالد موالِد اَندر توالت رو فراموش کردی (sm2) شماره 14 (sm2)نقل قول:
من که میگم تنبل ترین بازیکن تاریخ آسیا که حوصله نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نه بی شوخی اون ماجد عبدالله خیلی سگ بود .. البته به زمان ما نمیخوره اما امارشو ببینی متوجه میشی(sm2)
قدیما بچه بودم میکرو بازی میکرد ی بازی فوتبالیستا داشتم که به زبونش عربی بود.. اسم سوباسا کاپتان ماجد عبدالله بود .. من هی میگفتن این دیگه چه دیوثیه.. بعدا تحقیق کردم دیدم خار مادر رکوردارو تو عربستان بهم پیوند داده بود 3 دوره پشت هم بهترین بازیکن اسیا شده بود(sm2)
علی کریمی عالی بود ولی باید ببینی ی بازیکن دستاورداش برا کشورش چی بوده.... هیچکی حتی نزدیک دایی هم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]