نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاله قزی (sm2)
حسین چه خبر؟ رو به راهی داداش؟ (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاله قزی (sm2)
حسین چه خبر؟ رو به راهی داداش؟ (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونست بهتر از اینم بشه پیمان قبول داری
15 ساله موزیک باران چک میکنم
قبلش هم فروم های شادمهری دیگه بودم
دیگه پیر شدیم رفت (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم شکر خدا... تو چطوری؟ بهتری؟
ی شب ساعت دو شب خوابم میومد گفتم ی سری به سایت بزنم بعد چند روز، دیگه دیدم کلی نقل قول و اکاذیب احسان(sm19)(sm2) اون وسطه، خوابم میومد حوصله نداشتم همه رو حواب بدم
خلاصه اگه نقل قولی، جوابی ندادم به کامنتای قبلیت که به من مربوط بود، ببخشید(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره موافقم میشد مطمینن بهتر از اینم باز تنظیم کرد ولی عجیب بود بعد اون همه معطل کردن و وسواسی که به خرج دادن آخرش تنظیم شد اون! (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی همیشه عزیز...(sm174) امیدوارم سالهای سال کماکان باران سر پا باشه و حتی کمم شده باز از وجود همدیگه بهره مند بشیم حسین جان (sm111)
زنده باشی داداش (sm156) بدک نیستم ولی زیادم سر حال نیستم وقتی میبینم حال ایران خوب نیست و این گرونی ها و این شرایط نابه سامانی که روز به روزم خرابتر میشه و آینده ای نامعلوم در انتظار همه مونه ...(sm50)نقل قول:
اختیار داری خواهش میکنم...به جز خودت دیگه کسی نمونده به اکاذیب احسان گیر بده (sm70) منم که دیگه قول دادم بچه خوبی بشم (sm25)(sm128)
نقل قول:
اینجا مشهد هم پریشب برف اومد هم امشب یک برف خوب اومد. طرف شما چی برف داشتین ؟
مگر اینکه همین چیزای کوچیک حالمون رو خوب کنه یک ذره وگرنه اتفاق خوشحال کننده دیگه ای نداریم تو ایران (sm190)
اره واقعا عجیب بودنقل قول: