یعنی از کیونت به عنوان جایی استفاده کنم که نیل ارمسترانگ پرچم توش فرو کرد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی از کیونت به عنوان جایی استفاده کنم که نیل ارمسترانگ پرچم توش فرو کرد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونگر امسال دیگه صد در صد سال آخرش تو آرسنالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امسال اگه چهارم شه شاهکار کرده
کلا تو اون دوره بچه ها زحمت زیادی کشیدن که قلعه نوعی رو روسفید بفرستن خونه بخت و زحماتشون نتیجه داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته گل محمدی زمان برانکو با پنالتیش به گا داد ایرانو(sm2)زمان قلعه اصن نبود ولی طالبلو اینا درسته(sm120)
کلا زندگیم ی خط صاف شده.... بالا و پایین نداره این روزا.. ولی همین که بد نیست باید گفت شکر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلات کمتر شده؟
یادمه یه عقب افتاده ای با هد پاس عقب داد رودباریان اومد بود جلو توپ رفت تو گل (اینو خوب یادمه) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی و منچستر و چلسی.. اینا 3تای اولو بین خودشون تقسیم میکنن.. یا لیورپول 4 میشه یا ارسنال.. که من فکر کنم همون ارسنال بشه(sm2)نقل قول:
وستهم رو یادت رفت - لستر هم که احتمالا سقوط میکنه (sm2)نقل قول:
کاشکی اونجا هم مثل ایران بود تماشاگرا یه حیا کن رها کن میگفتن مدیرا هم سریع اخراج محترمانه میکردن تموم میشد و میرفت
نقل قول:
من پر از نیاز باتو بودنم مگه میشه قلب من تو رو نخواد (sm127)
خب یعنی جوری که همه متوجه نشن البته از چشمان تیز و عقابی تو نمیتونم پنهان باشم (sm59)