خواهم چو راز پنهان،
از من اثر نباشد
تا از نبود و بودم
کس را خبر نباشد
خواهم که آتش افتد
در شهر آشنایی
وز ننگ ِ آشنایان
بر جا اثر نباشد
گوری بده، خدایا
زندان پیکر من
تا از بهانه جویی
دل دربدر نباشد ... (sm50)
سیمین بهبهانی ...
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهم چو راز پنهان،
از من اثر نباشد
تا از نبود و بودم
کس را خبر نباشد
خواهم که آتش افتد
در شهر آشنایی
وز ننگ ِ آشنایان
بر جا اثر نباشد
گوری بده، خدایا
زندان پیکر من
تا از بهانه جویی
دل دربدر نباشد ... (sm50)
سیمین بهبهانی ...
(sm27)
من فکر کنم 0-0 شدن اصن .. کلا جز پنالتی چیزی یادم نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فصل میرینه وستهم(sm120)تاتنهامم هست تازه(sm128)نقل قول:
در کل فکر کنم عنش در اومد.. فردا کلی فحش میخوریم..بزنیم در ریم(sm155)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم همیشه برات به خوشی باشه مهم اینه که احساس رضایت بکنی و به بطالت نگذره عمر و وقتت
وضع زندگی من که شبیه موج سینوسی میمونه فوقش دو روز قابل تحملِ یه روز خراب خوبم که تقریبا اثری ازش دیده نمیشه (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم
هر چی دلت میخواد بگو من از تو دلگیر نمیشم
بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم
اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم
این جور به من نگاه نکن . آتیش به هستی م نزن
مست از می عشق توام . طعنه به مستی م نزن
آتیش به هستیم نزن ..
میخوام باهات حرف بزنم . از دست من فرار نکن
بیشتر از این دل منو عاشق و بیقرار نکن
از دست من فرار نکن ..
(sm127) (sm59)
انشالله برا خودت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف(sm178)
به امید اینکه بتونیم درستش کنیم تا درست نکنتمون(sm120)
(sm39)پیمان دیوث تلگرام که نمیای اینجام که یه روز در میان میای (sm142) (sm89) اونم یه ساعت تو نصف شب (sm56)
وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور میکنی
غصه تنها موندنو از دل من دور میکنی
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
چرا زیاد نگام کنی تکراری میشم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی مرسی از لطفت عزیز (sm127) انشالا برای همه جوونا
بی اندازه ممنون هادی (sm127)(sm174) تورو خدا این همه خجالتم نده (sm67)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ساعت خوابام آخه مرتب تغییر میکنه بعدم این چند روزه بیشتر وقت بیداریم رو با پدر مشغول گفت و گو بودم ساعتایی که بینش فرصت میشد سر میزدم که میدیدم آفلاینی
به هر حال بودنش هستم فقط گاهی کمتر جلو چشمم ((:
حیف وقتی که بذاری بازی این دیوثارو ببینی
(sm50)