مرسی عزیز دلم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی عزیز دلم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
خیلی دوست دارم بخرما فقط نمیدونم کجا باید بذارم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظام اموزشی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد انتخاب رشته دیگه ریاضی نداشتم
یعنی فقط اول دبیرستان
2 سال بعد رو هیچی نداشتیم
تا رسید کنکور دیدیم ریاضی جز ضریب بالاها تو کنکوره(sm25)
الانم داریم دست و پا میزنیم تو دانشگاه(sm25)
(sm2)بمیر لاشینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکی بیاد اینو بن کنهنقل قول:
خارجه اوردن ؟(sm128)
نگو که الانم مهندسی میخونی..(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
بعد انتخاب رشته معلمه اومد تو کلاس اولین جلسه شروع کرد به انگلیسی صحبت کردن غلیظ(sm2)
همه پهن بودیم رو زمین(sm2)دیگه صحبت نکرد از جلسات بعدی(sm2)
دقیقا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم شد
ولی این ریاضی کلی تو رشته من بدرد میخوره(sm25)
قران نمیخونده اخراجش میکردن..اون زمانا سخت میگرفتن(sm25)نقل قول: