دوتا تیرک (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوتا تیرک (sm178)
دیگه باید شترمرغو بفرسته تو زمین (sm120)
سوارز (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با تو(sm2)
لیونل (sm127)
بردیم (sm81)
رینو (sm19)
اشترم این البومه که میگفتی نمیتونم بزنم سایت سبکش چیه واس چی نمیتونی بزنی لینکشو بذار
نه یه کاظمی نامی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا این قضیه بودجه رو تو توییتر و توییتای که میشه میبینم کونم از صدجا میسوزه.ولی به یه چیزه دیگه که فکر میکنم کلا هییکلم اتیش میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه چندسالیه که تلگرام اومده و توییتر مد شده و گردش ازاد اطلاعات تو ایران راه افتاده.مثلا 4-5 سال.
فکرشو بکن از اول انقلاب چه ردیف بودجه هایی تو این مملکت مثله همین کس شعرا تعریف شده و پول دادن!!!!!! واقعا مملکت گه دونی شده
والا هرجای دنیا بود هرکشوری اینقدر روزانه گند و فساده سیستمش اشکار میشد مردم یه گهی میخوردن ولی ماشالله ایرانی جماعت کونشو تکون نمیده میشینه بیرون گود میگه لنگش کن
حسن جون چه کلاهی سرمون گذاشتی افرین افرین.قبل انتخابات به **** میگفت دولت با تفنگ ولی الان شده ما همه سپاهی هستیم
قبل انتخابات به بیمه سلامتش مینازید الان بیمه سلامتش که جمع شد هیچ،چند قلم دارو مهم هم از لیست بیمه ها حذف شد
همین رییسی که اینقدر به ظاهر و جلوی صحنه باهم دشمن بودن و واسه مردم فیلم بازی کردن 42 درصد بودجشو امسال بیشتر کرد.دادگاه ویژه روحانیت
تازه 3 سال مونده خدا بخیر بکنه
(sm170)نقل قول:
تازه من پیش بینی میکنم جوری که حسن تو دور دوم کمره مردمو میشکنه حتی در دور دوم محمودم سابقه ندارهنقل قول:
وزیره فرهنگش مصاحبه کرده تو 3 ماه اخیر با کمک و هماهنگی با سردار فلان هیچ کنسرتی لغو نشده.
مردمو اینقدر اینا خر فرض میکنن.2ماهش که محرم و صفر بوده بعدشم که قضیه کرمانشاه بود و خیلی کنسرتی برگزار نشد
اشترم یه البوم انتقادی معرفی کن گوش بدم جز همین شاهین اخریه اصاب مصاب نموند واسمون
همین عصار خودمون؟ انتقادی؟ این یارو ارش کیوسک انتقادی نمیخونی؟نقل قول:
عقل داشته باشه باید بفهمه وضعیت چجوری شده و دودوتا چارتا بکنهنقل قول:
مرسی(sm10)نقل قول:
اره دیگه نزدیک امپراتوری استان قدسم که هستو کارت به کارت هم که هستو....(sm2)نقل قول:
الان ترک همه جاکشید رو دارم گوش میدم واقعا شاعر درست میفرماد
ولی درکل بنده باز پیش بینی میکنم در 10 سال اینده اخرش یه اتفاقی میوفته.یا یه تکونی میخوریم و یه کار مفید میکنیم یا بیشتر بگا میریم
نه بابا خیالت راحت(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
اپدیتام تموم بشه کپیدم.شب بخیر
و مثلا همین رجایی بنده خدا که تو اوین سرطان صورت میگیره ولی کسی بهش توجه نکرد.اخرش نصف صورت و چشمش رو برداشتن(sm170)نقل قول:
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد خارج رفتنم افتادم (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره کِی قهرمان میشین ؟ (sm2) لُنگ هم قهرمان شدا ولی لیور همچنان دنبال سهمیه (sm2) البته من به خاطر این عکس طرفدار کلوپ هستم (sm120)
توماس ِ یورگن کلوپ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تبعید شدم به اتاق برای دیدن یونایتد سیتی ، یهو خانومم صدام کرد که بیا رفیقت اومده شبکه شما ... حالا کی بود ؟ سپهر (sm2)ممد سیاه (sm2) هیچی دیگه بین فوتبال و سپهر ، سپهر رو انتخاب کردم (sm2)(sm2) ینی کل دنیا داشتن فوتبال نگاه میکردن ولی من سپهر رو ترجیح دادم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت به من میگفتن سپهر سیاه چرا میخونی ؟ (sm2) مگه خوانندگی سیاه و سفید داره (sm30) تو خیابون منو میبینن نمیشناسن جگرم میسوزه (sm74)(sm120)
هیچ اتفاقی تا سال 1410 نخواهد افتاد ... مموتی استارت رکود تورمی رو زد و اقتصاد ورشکسته شد ... حالا هم وارد دوره رکود ده پونزده ساله شدیم که کاری از هیشکی بر نمیاد ... البته حسن چاخان به لطف نفت تونست رشد اقتصادی رو به یک درصد برسونه و جلوی افزایش تورم رو بگیره ( فقط افزایش نه کاهش )نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکود بیداد میکنه ... هر جاییش رو بگیری از یه جا دیگه میزنه بیرون ....
قهرمان بشو نیستیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش به خاطر نحسی فردوسی پوره (sm2)طرفداره دارین ؟ (sm120)نقل قول:
فک کنم سحام نیوز بود یه نوشته کوتاه بود اما اندازه 20 تا مقاله جان سخن رو گفتنقل قول:
روحانی عافیت طلبی رو به محبوبیت بین مردم ترجیح داده و انتخاب کرده ! با این مضمون که شما ببین یک دونه از رییس جمهورای بعد عنقلاب تو مسیر عادی زندگیشون قرار نگفرتن یکی حصر یکی ممنوع التصویر یکی میگن کشته شده یکی با نظام در افتاده بزودی دستگیر میشه اون یکی فراری تو لندن نظام دیکتاتوری همینه یجا دیگش گفته بود روحانی میخواد همچنان بعد انتخابات در صحنه حضور داشته باشه تا تاثیر گذاری خودشو داشته باشه به حاشیه نره مثل بقیه
انتخابات 1400 بقول زیبا کلام خطر پوپولیسم بیشترم میشه
منحوس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما واقن اینقدر بی اطلاع هستین یا میخواین چیزایی که 39 ساله به زور حاکمیت به خورد مردم داده شده رو به اسم روحانی بنویسین که 1400 یکی مث سعید جلیلی بیاد ؟ فکر میکنی چرا روحانی دنبال لایحه شفافیت و گردش ازاد اطلاعات بود که هر سال این اخبار به گوش من و شما برسه اینا ردیف بودجه دارن فک میکنی روحانی خوشش میاد به اینا بودجه بده ؟ فک میکنی روحانی به عنوان رییس جمهور باید بیاد سپـاهو بکوبه نیروی نظامی مملکتو که رسمن خودشون میگن وظیفه اصلی ما دفاع از عنقلابه نه کشور !نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد کوته فکری نوبره
بکپ
(sm2)
(sm74)
این فصل وقتی تیم آقای شومن نتیجه نمیگیره بیشتر از وقتی که رئال و استقلال نتیجه نمی گیرن خوشحال میشم(sm2)نقل قول:
امیدوارم دور بعدی بخوریم بهتون حذفتون کنیم ادم شین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شعری داره ترک اول عصار