دیوث همینا رو تو تاپیک من کپی پیست کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث همینا رو تو تاپیک من کپی پیست کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درکل باشخص پله مشکل ندارم با رقیباشون مشکل دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید پله الان هم بود یه بازیکن فوق العاده بود ولی ایا به همون فوق العادگی که اونزمان بوده میشد ؟(sm120)
پوشکاش تو 5 سال فک کنم 88 گل زد واسه مجارستان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیکت خوب نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب آرسنال:
شزنی، چمبرز، مرتساکر، کوشینلی، گیبز، فلامینی، کازورلا، سانچز، چمبرلین، ولبک
ترکیب گالاتاسارای:
موسلرا، شجو، ملو، کایا، ویسل، یکتا، ژمایلی، تلس، اسنایدر، پاندف، بوراک، ایلماز
اوزیلو نذاشته(sm77)
کاری نکن تاپیکتو تحریم کنم دیوث (sm2)نقل قول:
فاک یو(sm2)
یک شنبه با چلسی بازی داریم بهش استراحت دادهنقل قول:
کار خوبی کرده چرخشی بازی کنه تا شاید شاید اینقدر مصدوم ندیم