از این تعجب کن که خود یراحی اهنگسازه و تو البوم خودش تقریبا هیچکارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این تعجب کن که خود یراحی اهنگسازه و تو البوم خودش تقریبا هیچکارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا هاردت ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوربین کنسرت گذاره یعنی ؟(sm77)
همین دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی برای خودشم حوصله نداشته ملودی بسازه ؟(sm37)
یه بابایی از کاربرای شادمهر ماندگار و نسل شادمهر ادعا داشت که من کنسرت نوکیا را کامل با دوربین کنسرت گذار اونم hd دارم
اما حاضر نبود آپلودش کنه چون حجمشم خیلی زیاد بود
کنسرت گذارها تا جایی که خاطرمه
کداک-هلند2012-هامبورگ91-مشترک با بیژن-مالزی2010-اوبرهاوزن-اجرای طرفدار-حالم عوض میشه-
بقیه یادم یست
نه ماله من چندتا بود یکی ترس یکی عزیزم-تقدیر و چندتای دیگه دوربین معمولی بودنقل قول:
خب یکی ازش میخرید؟نقل قول:
نه پس اونی که منظورمه نیستنقل قول:
اونایی که میگی تو یوتیوب هست اما کیفیت آنچنانی نداره
نه تو یوتوب تیکه تیکه هستن مثلا اون کنسرت بیژن غیر اجرای مشترک یک ساعت هم اجرای خوده شادمهره
(sm178)نقل قول:
تا جایی که یادمه راضی نمیشد منتشرش کنه
فکر کن اولش قبل شروع کنسرت تو ماشین با شادمهر مصاحبه هم شده بود
کامل کامل بود
از تو ماشین تا آخر
اینو شادمهر تصمیم داشت منتشر کنه اما یادم نیست چی شد که منصرف شد (sm20)