(sm2)ترنسلیت گوگل
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ترنسلیت گوگل
بَــرَهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی با اون اواتار مزخرفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان کلمه بله پس جدیدا به بَــرَه تغییر یافت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب گند زدید به قدرت تشخیص ما با این تنوع ـتون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمونه تا پس فردا (sm98)نقل قول:
عب نداره عادت می کنی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخ (sm50)نقل قول:
کلاه قرمزی ندیدی؟عید ببین جالبه(sm70)نقل قول:
با هم دوست باشین(sm174)(sm120)
خلاصه از ما گفتن بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا عاشق شدم ای وای
بیا این اعتراف کم نیست
دوست دارم دوست دارم
بیا این جمله مبهم نیست
(sm118)(sm127)(sm118)
موافقم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس کودکی نکردم هنوز(sm59)نقل قول:
(sm3)عسلام
من این سخن که شیما نوشت رو امروز خیلی فیس بوک خوندم ، خیلیا نوشته بودن امام محمد باقر گفته
فکر کردم اون عبدالله زمان خودشونو میگه توجه نکردم
الان تازه فهمیدم چی شده (sm30)
ایران باز دنبال عوض کردن نتیجس(sm120)
اگه بیکار شدی به همون روش قدیمیت رجوع کن ، دست کردن و بوییدن. این خیلی جالبتر و فان تر از اینه که بحث مذهبی کنی با کسی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم امام زمان منتظره مرگ ملک عبدالله س .... اینا نشونه های ظهوره . اینارو من نمیگم که خره ...قران میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم با اون منطق الکی و من دراوردی ت لازم نکرده منو روشن کنی
بای (sm27)
بعضی از بزرگا هم میبینن(sm59)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت بیکار شدم باشه می بینم(sm70)نقل قول:
تروخدا بیخیال بحث دینی مذهبی...اینجا جاش نیس
. من اخبری وفات ملک عبداله ثالث دفعه انا اخبرک خبر ظهور ثالث دفعه(sm174)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
تاپیک خواجه امیری کجاس؟
قسمت البوما
آیا مرگ عبدالله پادشاه عربستان از نشانه های ظهور است ؟نقل قول:
من اين مطلب را در چند تا سايت ديده ام و عينا آن را براي شما كپي كردم، نظر شما چيست؟ « يكي ديگر از نشانه هاي ظهور قتل فرمانرواي عربستان به نام عبدالله است كه در ماه ذي الحجه روي خواهد داد. امام صادق در اين زمينه مي فرمايد: هركس براي من مرگ عبدالله را تضمين كند، من ظهور قائم را براي او تضمين مي كنم ... همچنين از آن حضرت روايت شده است كه: زماني كه مردم در سرزمين عربستان در حال وقوف هستند، سواري با شتر سبك سير به آنجا وارد مي شود و مرگ خليفه را خبر مي دهد و با مرگ او فرج آل محمد و گشايش كار تمام مردم فرا مي رسد. بحار 52 ص 210 و 240 ... همان طور كه مي دانيد، تابستان چند سال پيش فهد از دنيا رفت و امير عبدالله پادشاه عربستان شد.
امام صادق (ع) در روایتی می فرماید: «هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم را برای او ضمانت می کنم... . » (بحارالانوار/ ج 52 / ص 210)
عتلّ بعد ذلك زنيم[و] آن ( عبدالله ) زنازاده (حرامزاده) است.نقل قول:
(sm51) باشه(sm70)نقل قول:
جا داره یادی بکنیم از حسین جفری که رفت خدمت دیگه برنگشت (sm50)
سلام پیمان چطوری ؟ ویندوز خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که عوض کردم 8 ریخم :|
چقد میخندی تو(sm142)نقل قول:
ارجاعت نمیدم به امیرو عقل ارجاعت میدم به سخنرانی هفته پیش ازغدی که تو شبکه ی 1 پخش شد ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازغدی گفت بحارالانوار و اصول کافی و المیزان 80% کذب محضه ....
گفت 600 هزار حدیث از پیامبر نقل شده که در بهترین حالت 2500 تاش سندیت داره و بقیش جعله حتی گفت خیلیا میگن 18 تاش درست بوده
تو نت سرچ کنی پیداش میکنی...
این که دیگه از تلویزیون خودمون پخش شد(sm27)
اگر بازیکن غیرمجاز بوده باشه 3-0 میشه؟(sm173)
این الان آیه قرآنِ؟!!! (sm77)نقل قول:
خداوکیلی کدوم خدایی میاد تو کتابش بنویسه حروم زاده ؟ (sm98)