[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستنِِِِیه
دلم بچگی میکند
پشت کدام مغازه پا بکوبم
تا برایم آرامش بخرند ؟؟؟
دخترای عزیز پیشاپیش روزمعلم رو بهتون تبریک میگم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. حتما که نباید معلم باشین!
همین که شیطون و درس میدین کافیه!!
گاهــــــــــی پای کسی می مانی ...
که نه دیدیش ...
نه می شنــــــــــاسیش فقط حسش کرده ای ...!
تجمســــــــــش کرده ای؛ پشت هاله ای از ...
نوشته های مجــــــــــازی ...! روی پیج مجازی اش ...!!! که هر روز می خوانی و ...
در جوابش می گویــــــــــی : لایڪــــــــــ ...
فدات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاينده باشي(sm19)
واقعا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياسين جون من هيچكدوم از عكسائي كه گذاشتي رو ندارم پُستا سفيده (sm54)
عکسهای اون پستای سفید قند شکن میخواد
اوكي مرسي شاهين جان (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم ندیدم یعنی عکس باز نمیشه نمیدونم سرعت نت بدجور رفته پایین امروز الان سرعتت خوبه ؟ (sm3)
چقد قشنگه (sm81)
Amir Ali - Hala Ke Nisti
امیر علی جدیدا آهنگاش قابل تحمل شده
(sm127)نقل قول:
میبینم که به خشونت ایمان اوردی (sm120)
همون بهتر... عکساش بی تربیتیِنقل قول:
یه کاربر به دلایل نامعلومی اخراج شد!
چرا؟؟؟؟
نويد؟(sm77) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نوید اخراج شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟(sm77)
آره دیگه تو پستاش نگاه کردم چیز مورد داری نبود
چرا بن شد؟؟
فکر کنم به خاطر چند تا پستی که تو تاپیک چاوشی د اده بن شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستاشو ويرايش كردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گفته مگه؟ :|
همه میگن که میری منو ترکم میکنی ... (sm50)
احمق که همه جا هست(sm2)نقل قول:
اموزش تجا.وز (sm2)
شرمنده ولی یادم نمیاد(sm59)
آخی عزیزم (sm74)من فکر کردم اینجا کسی رو داری اما جا هارو بلد نیستی گفتم ببرم بگردونمت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید انقدر خسته بودم یهو خوابم برد دیشب (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدمت رو چشم خونه خالی بود من ندا میدم بهت بیا اینجا خوش میگذره تعارف هم نداریم که جدی میگم ما خیلی مخلص بچه های کرمانشاه هستیم با معرفتاش زیادن (sm134)
(sm77)همین میشه که تریپ غم بر میداری گلم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 روز بیای اینجا با ما بگردی و دوستای ک.وص خلم شاد میشی (sm2)
البته این حالت غمگینی بی حس حالی رو همه دارن منم گاهی اینطوریم انقدر بی حس حالم که حوصله کسی ندارم حتی تا سر کوچه هم نمیرم حوصله آهنگ گوش دادنم ندارم....
اما کلا سعی می کنم نزارم بهم بد بگذره هر حرکتی فنونی باشه پیاده می کنم واسه همین همیشه خنده رو لبمه (sm70)(sm127)
یه مسوله دیگه هم که هست کلا تو خونه موندن آدم رو افسرده می کنه من بیشتر روز رو بیرون هستم روزا که دنبال درگیری های زندگی شبا هم که تفریح خوبه به هر حال راضی هستیم دیگه از این بهتر فعلا نمیشه (sm111)(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باشه از بند رها شدی (sm120)
نوید بن شده؟(sm77)
رسیدن بخیر (sm51) دیشب منم خوابیدم فهمیدم خوابت برد دمت گرم معرفتت ثابت شده مخلصتم هستم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی لواسون بودم (sm51)دخی مخی پر بود جات خالی(sm51)نقل قول:
حسابی بت خوش گذشته ها(sm51) چند تا زدی تور ؟(sm51) دخترو میگم(sm51) ای کلک تو اصلا تو تفریح دختر نباشه پا نمیزاری اونجا(sm51) کاشکی منم دختر بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوب بود(sm51) هیچی والا توری که بیان خونه فعلا خبری نیست (sm70)با خانواده هاشون بودن اکثرا یکی از بچه ها 2 3 تا صحبت کرد اما خونه مونه نمیان اینا(sm54)نقل قول:
آره حیف کاشکی دختر بودی میومدم اونجا اسکورتت میکردم تا اینجا (sm2) نه من همه جا میرم پسر دختر فرق نداره (sm2)
دلیلشُ ول کن... مدتشُ... هرگز (sm2)نقل قول:
جانم؟ (sm132)نقل قول:
حرف بد بد زدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع ویرایش نمودند (sm120)نقل قول:
قبول دارم... لازم شد یکی از تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم... هرکجا 405 با پلاک ایران31 دیدید به سرعت از محل دور شید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
31 واسه خرم آبادِ... وقتی میشنن پشت 405 دیگه فکر میکنن نهایت تکنولوژی اتومبیل همینِ... نمیدونم دیدید چطوری رانندگی میکنن یا نه (sm2)
با تشکر از مجاهدت های شما دوست عزیز (sm120)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم انقدر طرفدار دارم (sm74) اشک تو چشام جمع شد... ینی اگه یوزرم باز نمیشد کودتا میکردید؟ (sm74)نقل قول:
(sm77)(sm2)نقل قول:
منم می خوام بن شم (sm2)
هیچکس اندازه من بن نمیشه خیالتون راحت (sm2)
زمین از غیر ممکن ها پره اما تو ممکن باش (sm50)