فریدزولاند...شماعی زاده و... اینا چطور؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فریدزولاند...شماعی زاده و... اینا چطور؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تفاوت اینجا داریم...اگر فرید زولاند آهنگ های قوی تری برای راستین بسازه آیا راستین توانایی خواندن آن ملودی ها و تحریر ها را داره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر زولاند با شادمهر کار کنه نه تنها مجبوره قوی بسازه بلکه هرچی بسازه شادمهر به راحتی توانایی خوندنش را داره.
آقا بحث نکنید هیچکس هیچکس هیچکس به غیر شادمهر نمیتونه برای خودش آهنگسازی کنه.
نه اشتباه متوجه شدین من فقط منظورم تناقض زیاد بین نظراته اینجا و اینستا بود وگرنه نظرات بچه ها اینجا منطقی ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دلم از این میسوزه تو برنامه uncut امیرقاسمی از شادمهر میپرسه ناراحت نیستی بهترین کاراتو به خواننده های دیگه بدی تا بخونن؟ج شادمهر خیلی خوب بود گفت ن این قد ایده و ملودی ها تو ذهنم هست که هر چه قد خواندده بخواد باز میتونم ملودی های خوب بسازم.
اما حالا کوووووو اون شادمهر ای خدا(sm81)
این مسئله رو باید در نظر بگیری که نبوغ و استعداد طرف تو چه دوره ای شکل گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من افرادی مثل زلاند و شماعی زاده تو عصر خودشون موندن و جلو نیومدن
شادمهر بسیار هنرمند باهوشی هست و میدونه الان موزیک کشور چه چیز رو می طلبه
ریسک میکنه و مقایسه میکنه.
هیچ هنرمندی رو سراغ ندارم که مثل شادمهر زرنگ باشه و بدون حضور در صحنه با علم موسیقیایی خودش و تنها هنرخودش اینقدر محبوب باشه.
وقتی هنرمندی مثل عارف عنوان میکنه من ارزوم بود از شادمهر یه اهنگ داشته باشم پس بدون حال حاضر شادمهر رو دیده نه اینکه بره البوم مسافر شادمهر رو گوش کنه و این حرف رو بزنه
به نظر من واقعیت اینه که همه این اسامی بزرگ دورانشون تموم شده دیگه وگرنه گوگوش و ابی و بقیه بهتر از ما میدونن اگه هنوز اونا میتونستن کار خوب بسازن باز این خوانندها ازشون کار میگرفتن.شادمهر اگه با تازه کارها کار میکنه دلیلش اینه بتونه راحت دست تو کارها ببره و اون چیزی که خودش میخواد بشه وگرنه فرض کن از شماعی زاده کار بگیره دوجاشو بخواد عوض کنه شماعی زاده میگه برو پی کارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ول...گل گفتی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نمیکنید شاید اینا زیر سر تهیه کننده باشه!!؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
در این ماجرا کوچک ترین شکی نسبت به شادمهر ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نگران از دو چیز هستم.
یکی اینکه سواستفاده های تهیه کننده باعث افت کیفیت شادمهر بشه.
و بعدی اینکه شادمهر اون بازخوردی که از طرفداراش انتظار داشت رو نگیره و افسرده بشه و خدایی نکرده بلایی سر خودش بیاره.
از این دو موضوع به شدت نگرانم.
همین الان برو کامنتهایی که زیر ویدئو تجربه کن و ویدیوی همیشگی گذاشته میشه رو چک کننقل قول:
میبینی که اکثریت از این اثار راضین و تعریف میکنن.
البته هنوز زوده تصمیم یا نظر قطعی دادن راجع به اثار شادمهر چون همه ما شادمهریها میدونیم که بعد از مدتی شاهکار این هنرمند خودش رو نشون میده
بعضی وقتا دست در کار بردن بیشتر باعث ضعف کار میشه...همون حکایت آشپز اگه دوتا بشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم...واقعا نمیدونم...فقط منتظرم آلبوم بیاد(sm10)
من هنوز وقتی بعد از مدتی اهنگ رابطه رو تو ماشینم گوش میکنم دلم از جا داره در میاد
هنوز وقتی تحریرهای گمت کردم رو میشنوم مو به تنم سیخ میشه
هنوز با حس خوبیه حس خوبی بهم دست میده
واین فقط بخاطر درایت و هوش و ذکاوت هنرمند خوبمون شادمهر عزیزه
و خوشحال از اینکه طرفدارشم
و خوشحالتر از اینکه طرفدارهایی داره مثل شما که ارزش تصمیماتش رو میدونین و بهش احترام میذارین
من خودم چون یه دانش خیلی کمی در هر دو حیطه دارم طبعا یکم نگاهم به کار متفاوته.نقل قول:
شادمهر وقتی طرفدار یا عادت یا حتی مشکوک را خوند دیدم کاملا با شادمهر هماهنگ بود ولی الان...(sm50)نمیدونم...شاید من دارم راهو اشتباه میرم.بالاخره به زمان نیاز داریم تا ببینیم حرفای الانمون فقط از دیدگاه یک طرفه بوده یا نظر عامه طرفدارا همینه(sm111)
دمت گرم با این نظرت کاملا موافقمنقل قول:
باید به اثار شادمهر بازه زمانی رو اضافه کرد و نتیجش رو دید
همیشه گفتم...شادمهر پیشرفتش را مدیون طرفداراشه...طرفدارایی که مثل طرفدارهای بقیه خواننده ها هرگز کار ضعیف را از خواننده محبوبشون قبول نکردند و شادمهر را وادار کردند تا براشون کار قوی بسازه.نقل قول:
(sm19)(sm10)نقل قول:
به نظرتون خیلی شبیه آهنگ Ozcan Deniz نیست هم ملودی هم تنظیم ؟(sm21)
یا حسین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbig [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
دمت گرمه(sm10)چه تلاش ها برای تحقق این رویا نکردم(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش اینه ما مثل طرفدارای بعضی از خواننده ها نیستیم تفت میده میریزه بیرون همه میگن اثر جهانیه
طرف آلبوم داده به تیراژ دوم نرسیده میگن فلان بیسار (sm70)
باز خوبیش اینه هم ما خودمون انتقاد میکنیم هم بقیه جرات انتقاد رو دارن اینجا
تو اونجا انتقاد کنی به ... خوردن میوفتی
بدیش اینجاس چهار تا اسم قلمبه سلمبه یاد گرفتن
سبک خواننده شون شده اون مثلا شیمبلا چولگات (sm70)
حرفم بزنی میگن میگن تو اصلا میفهمی شیمبلا چولگات چیه
میگی نه
برو اول بفهم چیه بعد آهنگای فلانی رو گوش
ول کن سر جدت موسیقی زبان جوامع هست تو با موسیقیت حرف میزنی
مگه تو میفهمی موتزارت چی میگه
بتهوون چی میگه
باخ چی میگه
اینانوودی چی میگه
باب دیلن چی میگه
یا پاوراتی چی میگه
یا یانی چی میگه
یا متالیکا چی میگه
اصن چی میگن اینا
یکی رو باد کن که جا داشته باشه یهو نترکه
کل صحبتام مخاطب آزاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر عقیلی - همیشگی
اولش باور نکردم ، اون هم انگار عاشقم بود
هر چی از دلش بهم گفت ، حرفای دلِ خودم بود
وقتی دستاشو گرفتم ، خودشو دید توو نگاهم
اولش باور نمیکرد ، من توو عشق زیادی خواهـــم
عاشقم بمون همیشه ، باورم همیشگی شه
فرق بود و نبودنت ، فرقِ مرگ و زندگی شه
گاهی میترسم که شاید ، کلِ شهر با من رقیبه
تو که میدونی چی میگم ، غیر از این باشه عجیبه
بی دلیل یا بی اراده ، نگرانم میشی گاهی
پایِ عشق باشه عزیزم ، خودت هم زیاده خواهی
زندگی شه ، زندگی شه ، زندگی شه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون شبا بود
شب همگی بخیر (sm127)
دوستان من همین الان ویدئو و آهنگ را دیدم و اما نظر من در مورد این آهنگ
اول اینکه ویدئو چیزی نداشت و ی ویدئو ساده بود ک البته با توجه ب ترانه مناسب بود و نمیشد با افکت درستش کرد
دوم اینکه مثل همیشه صدای شادمهر نقطه قوت آهنگ بود
سوم اینکه من درمورد موزیک و تنظیم نظر نمیدم چون سررشته ندارم ومثل بعضی دوستان استاد موسیقی نیستم!
چهارم ضعف این آهنگ فقط تایم کوتاه و ترانه کوتاه بود
در کل آهنگ خیلی خوبی بود و یک عاشقانه دلنشین بود و من ب شخصه از این آهنگ بیشتر از تجربه کن خوشم اومد. امیدوارم آلبوم بازم کارای قوی داشته باشه.والسلام
خودتو ناراحت نکن پارساجان فقط از آهنگ لذت ببر .بذار حسودا تو حسادتشون بسوزندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و آهنگ هنوز تو این تایم از شب داره پخش میشه با صدای بارونی که از بیرون میاد.....(sm50)
صدای شادمهر به طور عجیبی عالیه تو این آهنگ(sm127)(sm127)
بچه ها چرا ویدئو ساعت8 از pmc پخش نشد؟؟؟
Ozcan Deniz - Don Desemنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تنظیم کار که میلاد خان مو به مو زحمت کپی کشیده (sm169)
ویدیو که خوب بود هم دختره هم کلا دیگه فرق داشت با قبلیانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان
1.همیشگی
2.فقط باتو عشقم
3.تجربه کن
4.وارث
به ترتیب من خودم اینارو دوست دارم
وارث رو ضعیف میدونم
شادمهر صدایی از جنس خاطره ها
زمانی که اولین البوم رسمی شادمهر با نام مسافر تولید و در سراسر کشور پخش شد، یک انقلاب بزرگی در موسیقی پاپ کشور بوجود اومد. همه جا حرف از شادمهر بود. یادم میاد هرجای شهر که پا میذاشتیم ، از پارک ها گرفته تا پاساژ ها، خیابونا، ماشین ها و.... این البوم رو میشنیدیم.
یادش بخیر، هرشب بخاطر شنیدن این البوم به همراه یکی از دوستانم به پارک محلمون میرفتیم، شنیدن این البوم توی فضای ازاد و با صدای بلند یه حس و حال دیگه ای داشت. یادمه بعدها این اتفاق برای البوم دوستت دارم ناصر عبداللهی هم افتاد. البوم مسافر رو هروقت که گوش میکنم تداعی گر بهترین روزهای عمرم هست، تداعی گر لحظه هایی که تازه وارد سن جوانی شده بودم و روزها و اتفاقات جدیدی رو تجربه میکردم. از دوستی با جنس مخالف گرفته تا عاشق شدن های بدون فکر و افراطی
بعضی البوم ها و اهنگ ها فقط حس شنوایی ادم رو درگیر نمیکنه. تا حالا شده با شنیدن یک اهنگ حس بویایی شما هم تحریک یشه و شما رو ببره به دوران خاطرات تلخ و شیرین گذشته که مصادف شده بود با شنیدن اون اهنگ؟
شنیدن البوم مسافر همیشه این حس و حال رو به من میده و باعث میشه بو و عطر بهترین روزهای عمرم رو احساس کنم
نمیدونم چرا این هارو اینجا گفتم، ولی امشب شنیدن البوم مسافر باعث شد خاطره بازی کنم با بهترین روزهای عمرم که دیگه قابل برگشت نیستن، و خواستم شمارو هم در این خاطره بازی شریک کنم. مطمئنم این حس و حال من رو خیلی از شما تجربه کردید؛ حالا یا با این البوم یا البوم های دیگه از دیگر خوانندگان
امیدوارم کسانی که این حس و احساس رو تجربه نکردن هم تجربه کنن.
چقدر سخته به زبان اوردن خاطراتمون , چه برسه به اینکه بخوایم بنویسیمشون
ببخشید اگر طولانی شد
ارزوی سلامتی و موفقیت برای شادمهر عزیز که بهترین روزهای زندگیمون آمیخته شده با صدای زیبا و پر از احساسش (sm10)
ما هرچی ضربه می خوریم از موسیقی ترکی هست که وارد کشور ما شده
حتی شادمهر
فقط اینو بگم که شادمهر یه البوم کنسرت پر کن درست کرده
فوقش سه ترک خوب داشته باشه
آهنگش خوبه ولی از شادمهر انتظار بیشتر از اینه (sm178)
با اجازه ی بزرگترهای فروم ، بنده حقیر سراپا تقصیرم به دلیل علاقه ی وافر به شادمهر ِ جان ، نظرمو بگم ( تازه هم گوش دادم :))) )
اول میرم سراغ تنظیم
تنظیم این آهنگ به بدترین شکل ممکن بود به نظرم ! من نمیدونم این وکال هیییییی چی میگه این وسط اصن دلیل استفاده از هییییییی چیه ؟! تازه قبل از ورود به آهنگ که افتضاح بود به نظرم ! ترومپت چی میگه (sm77) اصن اینا کنار هم جور نیست ( یواش آقا بزار تموم شه )
بعد میریم سراغ ملودی و ریتم و ورود به آهنگ و ...
ملودی اینکار کاملاً ساده بود مثل تمام آهنگایی که آفات داخلی دستی در آن دارند و همان چهار چهارم های معروف که بلای جان موسیقی الان شده ... ورود به آهنگ به نظرم با توجه به ملودی خوب و با ریتم مناسب بود ولی یه اما داره اونم تو ذوق زدنشه انگار شادمهر داره قصه تعریف میکنه (sm25)
نکته مثبت و بسیار خوب بخش اول ( بنده حقیر خیلی خوشم میاد ) اینه که قبل رسیدن به اوج یه پرده بالا میگیره ( البته میشه گفت دو نیم پرده ) اولش باور نمیکرد نیم پرده ، من تو عشق زیاده خواهم نیم پرده دیگه و بعد اوج !!
قبل اینکه اوج رو شروع کنیم یه اسمی رو میبرم آرش قنادی و گروه سون !!! افتاد ؟ دقیقاً اوج منو یاد اوج اینا انداخت !!! به نظرم شادمهر با توجه به تغییرات صداش ( که طبیعی هم هست ) نباید این جور اوج خوندن رو انتخاب کنه و کمی جیغ جیغویی میشه تحریرها و تو ذوق میزنه (sm25) حداقل از افکت و زیر صدا و این مسائل استفاده کنه !! همین آرش قنادی هم همینطور تنظیم رو شلوغش میکنن سر و صدا جیغ و داد
البته ریتم هم لنگ میزد تو اوج که شادمهر با تحریرهای خوب خوشبختانه درش آورده
اما میرسیم به بین بخش اول و دوم که عجیب ترین بخشه !! نمیدونم نوآوریه یا هر چی هست !! لا لا لا لا لا لا هی هییییی پِیییییییی اهییییی لیییییی !!! الان این وکال اینجا چی میگه ؟! نه یکی بیاد به بنده حقیر بگه چرا این وکال ؟ چرا اینجا ؟ چرا شروع آهنگ نه ؟ نه یکی بیاد بگه اصن جاش اینجا بود ؟ دقیقاً این باید اول آهنگ استفاده میشد به نظرم
اما بخش دوم :
پایین کمی بهتره با تحریرها و ریزه کاریهای شادمهر و اوج هم با تحریرهای عالی و البته آرش قنادی ای (sm25)
2:50 به بعد فوق العاده بود زندگیشههههههههههه زندگیشههههه عالی عالی عالی (sm74)
یاد بگیریم به نظرات هم احترام بذاریم (sm10)هوادار واقعی شادمهر باشید همون شادمهری که رفت تا الان خیلی ها جواز آوازه خوانی بگیرن !!
فربد (sm25) خشی (sm25)
این حرفا چیه عین دخترا (sm25)
بابا بذارید آلبوم بیاد بعد انتقادات را شروع کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]