لینک برسونید بدن درد گرفتم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک برسونید بدن درد گرفتم (sm81)
موزن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن من ظهر تا حالا چی کشیدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مادرم بگید... (sm81)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
وای چقدر دلم واسه این لحن محسن تنگ بود(sm74)
خوبه که ناله نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب کاری نیست زیاد شیده بشه! میره تو ارشیو...
(sm81) خدا بیامرزه مادرتُ... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خاص پسنده..ولی من تو اهنگای محسن دنبال حس خودشم همیشه..حسشو تو این اهنگ خیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داشتم..از لحاظ فنی که حتما یه اشکالایی بود ولی حس محسن منو برد به سالای اولی که شنیدمش