موافقم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافقم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
چی بگم والا! در کل خوب بود...نقل قول:
منم خودم نوستالژی بازم و این حسُ دوست دارم ولی اهنگی نیست همیشه بشه شنیدنش! (sm50)
بسکه غمگینه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی مهندس؟(sm10)گردو خاکا رفتن از اهواز؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکر آموزگار (sm10) نوروزت پیروز (sm127)نقل قول:
خیلی وقتِ... الانم از عصر یه ریز داره میباره (sm50)
سال خوبی باشه امیدوارم(sm176)..تهرانم خیلی هواش ملس شده..دونفره دونفرس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین... من امسال به همه میگم سال پر پولی داشته باشی (sm174)نقل قول:
خوشبحال 2 نفره هاش... (sm59)
الان شادمهر ملودی ساخته؟ (sm77)(sm2) این چیه ، داره شوخی می کنه یا واقعیته؟
خدایی به داداش 13 سالم این شعرو میدادم ملودی بهتری در میاورد (sm54)
باور کردنی نیس (sm178)