یه حسی بهم میگه ساعت 6 صب آهنگو آپلود موکونه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
یه حسی بهم میگه ساعت 6 صب آهنگو آپلود موکونه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm19)
دمشون گرم قیمت خوبی دادن من فک کردم خیلی گرون خریدم این یه سوپـر مارکت اینترنتی برای تهران قیمتش از اینی که من گرفتم بالاتره تازه برای من با پست هوایی فرستادن اینا با پیک موتوری میفرستن تو خود همون شهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کلمه سوپـرم فولتر میکنی مشنگ اینهمه فروشگاه تو نت هس این کلمه رو بکار بردن
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوپـر که موشکلی نره ..
(sm19)در صورت رضایت پروژه بعدی(sm120)درسته گرونه ولی خب ما خیلی کم ماهی میخوریم شاید سالی یکی دوبار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
ویدئو احمدوندم په میبینی ..
خوشبختانه در این زلزله تلفات جانی نداشتیم و تنها خسارتی جزیی به برخی واحدهای مسکونی شهری و روستایی در شهرستانهای مریوان، کامیاران و سروآباد وارد شد که به شکل ترکخوردگی جزیی بوده است.
این نت ما هر شن دقه قط میشه نمیدونم چه مرگشه اعصابمو فوکید ..
علی دایی: ۹ میلیارد تومان پول برای زلزله زدگان جمع شد.
"نفس" از گلدن گلوب جا ماند/ با اعلام نامزدهای هفتادوپنجمین دوره جوایز سالانه گلدن گلوب، نام فیلم سینمایی "نفس" در میان نامزدهای بهترین فیلم خارجیزبان به چشم نمیخورد.
عجب دمو خفنی داد محسن، کی پخش میشه؟
مال منم همین جوره قطع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب میخوام مراسم هفته رو برای خاله اگوستی فقید برگزار کنم به صرف بیوگرافی پس دیوثای حاشیه ساز حاضیه سازی نکنید چوب تو چونه اشترم نگنید(sm81)
نام اصلی ان مرحومه مغفوره مرسدس گرابوسکی بود.متولد یکم شهریور ۱۳۷۱.
در شهر انتیگونیش کانادا به دنیا امده بود.۱۶۸ سانتی متر قدش بود و وزنش هم فکر کنم یه ۴۰-۵۰ کیلو بوده(sm74)
مرحومه در سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ جایزه ی سوراخ برتر رو کسب کرده بود که البته به حق بود(sm81)
ادامه دارد
وی از سال ۲۰۱۳ تبدیل به خاله شد و جهانیان با این فرشته بی همتا اشنا شد(sm81)
اون در سنین نوجوانی به کارهایی از قبیل پرستاری بچه و حیوانات خانگی،گارسونی،مربی سوارکاری،دادن و...... مشغول بوده است
مرحومه با جاکشی به نام جوین مور ۴۳ ساله پیره سگ ازدواج نموده بود.کوین مور از دست اندرکاران و تهیه کنندگان فیلمای اهل دلی بود
ادامه دارد
(sm70)
90 (sm2)
اقای جاکش پس از مرگ خاله بیانیه داد و گفت که من مهمترین فرد در زندگیم را از دست دادم در صورتی که در شبکه های اجتماعی تمام مردم چاه فاضلاب را بر روی کوین باز کردند و او را تبدیل به تلی از عن نمودند.
چون همه میدانن او اوبی بود و زندگی خوبی با خاله نداشت و خاله به همین خاطر چل شد و خودش را حلق اویز کرد
مثل این میماند که جلوی شما بره کباب اشرافی بگذارند ولی شما ان را پس بزنید و اشکنه بخورید
روح شاد،یادش گرامی،جق هایش زنده باد(sm81)
یه حرف حسابینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت منم امروز هر چند دقیقه قطع میشه دیگه اعصاب واسم نذاشته(sm3)
مثال زدن این دیوث باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجت اشرف زاده - این روزها بدون تو ... (sm50)
خب دیوث درسته دیگه طرف با یه داف ازدواج کرده بعد رفته گی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثالم خیلی سنگین بود الان مغزت هنگه تا صبح بهش فکر بکن شاید بتونی پردازشش بکنی(sm2)
ادم بشم حوا میشی؟(sm2)نقل قول:
این مردک صداشو دوست دارم ولی نون به نرخ روز خور میزنه این ترکه چی بود واس حججی خونده بود یه ترکم با طالب زاده خونده اسپانسرش یه رستورانه ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط همون ترک ماه و ماهی خوب بود شد آب و نون براش بقیه آهنگاش آشغالنقل قول:
چرا هیشکی راجع به دموی محسن حرف نمیزنه اینجا ������
(sm50)
(sm2) ارتقا رم تنها راه نجات
(sm50)
این اهنگ جدید موزن داستانش چیه هویجوری ؟ شب یلدا منتظرش باشیم (sm120)
حالم خوش نیست - روزبه بمانی (sm50)
با توام دنیا (sm81)
شونه خالی کردی زندگیم
آخه کی ازت قشنگتره
که بخوام ولت کنم بری
پس نگو نباشی بهتره ...
(sm54)