ک...ی...ر کردن تو ادبیات ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ک...ی...ر کردن تو ادبیات ...
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزین از اول دی 1500 تومن(sm54)
مایکل ... (sm127)
اصلا مهم نیست ، تا 1400 با روحانی و شرکا ... (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اشترم اگر این ماهی شیر خوشمزه نباشه 60 تومن بم خسارت زدی یادت باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
This website is not available for your country ( Iran )
کسی این خانه دختر رو ندیده ماجراش چه اینقد جنجال کرد
میگن توش اهنگای چاوشیم پخش شده
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلی شنیدم دستی بر اتش داری در لوله کشی بیا مشورت بده
مگه تا حالا شیر نخوردی کل عمرت بر فناست
اشترم تو لوله کشی سررشته داری
هنوز بعد 8 سال زیر پستهای من مینویسند چرا با محسن کار نمیکنی و کاش شما دوباره باهم کار کنید.
* سوالشان هم سوال به جایی است. شما بهترین تجربهها را باهم داشتید و بهترین دوران را باهم گذراندید و مگاهیتی به اسم سنتوری آمد. اتفاقی که بین شما افتاد و هیچوقت هم عنوان نشد که چرا امیر ارجینی و محسن چاوشی دیگر باهم کار نمیکنند شاید تا ابد این سوال میماند. چرا یکبار جواب نمیدهید تا این حواشی تمام شود؟
چرا همه از امیر ارجینی جواب میخواهند و چرا از محسن جواب نمیخواهند؟ چرا همیشه شاعر و ضعیفتر باید جواب بدهد. ضعیف از این لحاظ میگویم که در رسانه برد با کسی است که طرفدار بیشتری دارد. معمولا در این سال ها هروقت که مصاحبه کرده ام یک دلخوری کوچیکی از آن درآمده است که دوستان بزرگش کردهاند . برای اینکه منظور من چیز دیگری بوده و دیگران برداشت دیگری می کنند. دوستان بیایند و صحبت کنند شاید ما نکته مثبتی از آن دربیاوریم. همه از من این را میخواهند ولی اگر این اتفاق را دوست دارند راه دیگری هم هست.
* محسن چاوشی عکس مشترکی با تو منتشر کرد و همه فکر کردند این همکاری دوباره صورت گرفته است.
برای جام جهانی قبلی کاری برای محسن روی ملودی نوشتم و بعدا کار کنسل شد. حقیقتا شاید نه من و نه محسن زیاد پیگیری نمیکنیم و این مسئله جدا میماند. دوستانی هم هستند که علاقه ندارند امیر ارجینی باشد.
شوفاژ موفاژم کار نکردی
فرق میکنه شیر بندرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حرارتی که شوفاژا میدن راضی نیستم موندم عوض کردن اب سیستم تاثیری توش میذاره یا نه
(sm120)حالا بگو شاید یکی چیزی میدونسنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ما شیره کره شمالی میخوریم اصفهان چون جنوبی زیاد توش زندگی میکنه از نظره ماهی فروشی با جنوب هیچ فرقی نداره الان همین ماهی فروشی که ما ازش خرید میکنیم صبح به صبح بار تازه براش میاد مغازشم یه ۶۰۰ متری هست فکر کنم ماهی پیدا نمیکنی این نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوله کش ... (sm50)
خب گفتم دیگه از حرارت شوفاژا راضی نیستم رو پکیج دما رو خوب نشون میده ولی رادیاتورا اونقدری که باید داغ بشه نمیشه
دیشب تو نود ، اسطوره های لنگ اول با استقلال قرارداد بسته بودن ... (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ای بابا تو گوگل هیچ صفحه ای درباره تعویض اب شوفاژ پیدا نشد این قشر لوله کش چرا اینقدر سنتین(sm2)
یعنی تو عمرت ماهی شیر نخوردی ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
زنگ بزن به خاله آلتا ، من شخصا زیاد دیدم که خاله به عنوان لوله کش سیار کار میکنه ...
جواب یکی رو میدی باز یه اسکل دیگه میاد و این چرخه باطل ادامه دارد (sm2)
(sm30)دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) میتونی به عمو جانی هم بزنگی اونم چن تا خاله لوله کش میشناسه البته من کارشونو ندیدم چون تا طرف میخواسته دس به اچار بشه عمو جانی ترتیبشو داده وقت نشده
ببین شیر چند مدل داره البته من چون خودم خیلی ماهی نمیخرم مادرم میخره خیلی دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یه شیر اصلی داریم یه شیر کوچیک تر داریم یه شیر دم سبز داریم
بهترینش همون شیر اصلی که سایزش متوسط روبه بالاست ولی اولا درسته شیر گرونه ولی این قیمت سایته سره گردنه ای بود دوما این برش به نظرم اشتباهه اینجا وقتی ماهیو میخریم برات کالباسی میبره ماهیو بهترین برشش همینه چون خارم نداره هیچ مشکلی نداره
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینید که من و موکلم کلا در مورد مساعل روز کشور اعم از شیر ، لوله ، موسیقی ، فیلم صحبت میکنیم ، اونوقت میان به ما انگ پ...ورن باز میزنن ...
دو نوع شیری که ملت می خورن به صورت زیاد
یکی شیر معمولی همون سارم
یکی هم شیر نیزه ای که پوزش تیزه
تو سایته نوشته مبدل رسوب گرفته باشه و فلان که کلا این قضیه منتفیه پارسال ۱۰۰ دادم اومدن پکیجو سرویس کردن دماشم از ۶۰ رد میشه ولی کلا ناراضیم
اون شیری که علی پهلوان میخوره از کدوماست ...
فکر کنم یه مدل کانگورو باشه ، تو ایران گیرنمیاد ...
تازه من پریشب میز سیاسی پیشرفته با اشترم برگزار کردم دیوث تهش میگه میخوام بخوابم چورن نذاری(sm2)نقل قول:
با نمک بیا بمالمت به خیارمنقل قول: