(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
: 24 امتیاز گرفتم اما داوران ما غیرت ندارند و یک کرهای نیم وجبی باعث باخت من شد. مال چه یتیمی را خوردم که اینطور رفتار میکنند، در المپیک هم این طور شد.(sm120)
به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: داوران ما غیرت در وجودشان نیست. این داوران ما اگر حرف میزدند این طور نبود. میخواهند مدالشان از دست نرود. «اردوان صاحب» همشهری من است اما میگوید من اشتباه کردم و بخاطر سرپوش گذاشتن روی مشکلات نمیگویند. من با تمام توان آمدم و شرمندگی من برای زن و بچهام است که بعد از 5 سال حتی یک سفر نرفتم. بینیام آسیب دید و حالم بد شد.(sm120)
نمیدونم اینم میگفت یا نه... اما میگفت "با پیشرفت علم پزشکی ثابت شده اشعه ای از چشم مرد ساطع میشه که اگه بخوره به پوست زن پیری زودرس میاره" (sm88)نقل قول:
الان دوباره پلی شد . تاااازه یادم اومد وااااااای منظور اکبر این بود چه جار و جنجالی بود تو تاپیک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
ميگفت أشعه اي از چشم مردا ساطع ميشه بخوره صورت زنا پيري زودرس ميگيرن
اینا دیگه کیه ن ....احساس میکنم اهل این کره خاکی نیستن (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت دخترا بايد دوازده سالگي شوهر كنن زودي بچه دار شن (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم وقتی میرم بازار چشمای دخترا قرمزه(sm172)نگو از نگاه زیاد به جنس مخالفه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]