همچنان قفلی Petros Iakovidis - M Akous
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنان قفلی Petros Iakovidis - M Akous
(sm174)
اولی بزرگداشت هلاکویی بود که قبلاً یوتیوب بود ولی الان نیست ... شایدم کپی رایت خورده که حذف شده ... ولی اینستا هست تیکه هاش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه کاورهای آلبوم آخرش یه زمانی پربازدیدترین در تاریخ موزیک باران بود ...(sm2)اینقد بازدید بالا بود که یکی دوتاشو حذف کرد سعید ...(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه اگه پیدا کردم میزارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالهاست زده جاده خاکی ...نقل قول:
دمت گرم . خوش بحال اون کسایی که رفته بودن کنسرتش(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم عادت دارم قبلاً تجربشو داشتم ...(sm2) همین که منوتحمل میکنین خوبه نیاز به تکرار اون روزا نیست ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم فصل من محشر بود ... بهترین آلبوم بیست سال اخیر خوانندگان زن ایرانی بدون شک ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک آهنگای آخرش مزخرفن ...
دیگه حسابش از دستم در رفته ...(sm2)ولی من قهر قهرو نیستم ...(sm120) اگه فاصله گرفتم از جایی به خاطر آروم شدن فضا بود ... وگرنه من کم نمیارم ثابت کردم تو این سالها ...(sm2)نقل قول:
دیگه پیر شده تامام ...(sm120)نقل قول:
تا من هستم انجمن هم هست ...(sm2)نقل قول:
هیچی وقتی شهر خلوت میشه قورباغه ها نمایان میشن ... دارن از هم انتقام میگیرن ...نقل قول:
میلاد هاشمی پرروتر از این حرفاس حالا حالاها هست ...(sm2)نقل قول:
تو روسیه و لهستان خیلی طرفدار دارن ...
یه پیج بود رادیو هلن همین کنسرت رو گذاشته بود از بس ملت گیر دادن به لباسش طرف پیجشو بست ...(sm120)نقل قول:
کی قراره ملت ما درست شه ما تو خونه یه موزیک ویدیو نمیتونیم ببینیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
چه کیفیتی داره دیزر
کسی از این بشر خبر داره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]